Madara Kiviča atklāj detaļas par jaunajām attiecībām

tautaruna.lv 23.septembris 2021, 16:13
 
Ekrānuzņēmums
Sporta entuziaste un influencere, mūziķa Andra Kiviča bijusī sieva Madara Raabe (agrāk - Kiviča), viesojties kanāla STV pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas", pastāstījusi par savām jaunājām attiecībām.

Madara atklājusi, ka ar jauno draugu iepazinušies un sākuši satikties spontāni.

Pirmā tikšanās reize notikusi steigā un abiem bijusi tikai stunda, lai iepazītos. "Es atceros, ka es viņu ieraudzīju. Es paskatījos uz viņu un es novērsos. Paskatījos vēlreiz, jo viņam ir izteikti zilas acis, līdzīgi kā man," pastāsta Madara, norādot, ka tas bijis pirmais, kas viņu savaldzinājis.

Madara neslēpj, ka pirmās sarunas laikā bijusi sakautrējusies, taču otro tikšanos jau iniciējusi pati. Otro reizi pēc Madaras ziņas saņemšanas jauniepazītais vīrietis svētdienā mērojis 100 kilometrus uz Rīgu, lai satiktu jauno sievieti. Viņa atzīmē, ka sākumā abi tikušies ārpus mājas.

"Man tas daudz nozīmēja. Novērtēju katrā ziņā," saka Madara. "Šajās attiecībās es daru tādas lietas, kuras agrāk nedarīju vai, kuras es gribēju darīt, bet neatļāvos darīt. Es sev vēl pirms šīm attiecībām nosolījos, ka negribu likt otram cilvēkam justies vainīgam par to, ko man nodarīja pagātnē un par to pieredzi, kas man ir bijusi."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:38

Jaunākās diskusijas