Gobzems atklāj, kur vēl pelnītu naudu, ja nebūtu politiķis

tautaruna.lv 23.septembris 2021, 14:30
 
F64
Politiķis Aldis Gobzems vietnē Instagram dalījies ar pārdomām, tostarp, atklājot, kādās vēl sfērās varētu pelnīt naudu, ja vien nebūtu iesaistījies politikā.

Kā raksta Gobzems, viņš varētu būt infuelnceris vai PR speciālists.

"Ir kārtējā otrdiena. Otrdienās man ir vingrošanas treniņš. Man ir 42 gadi, un es tuvojos savas dzīves labākajai fiziskajai, emocionālajai, intelektuālajai formai.

Ja nebūtu politiķis, mīksti varētu pelnīt naudu kā influenceris vai piārists, vai jurists vai maukt ar foresteru, tur maksā trinīti, jo es nedzeru un varu maukt garas stundas. Tas ir super vienkārši. Politika ir par kapeiku sarežģītāk.

Ko es esmu ieguvis šajā pārvērtību posmā? Enerģiju. Pozitīvu enerģiju, tonusu. Man ir ko dot cilvēkiem, un ļaudis to jūt. Atmetiet smēķēt, nedzeriet, kustieties, esiet pozitīvi tad, kad ir visgrūtāk. Viss ir mūsos pašos. Gan spēks, gan vājums. Jautājums tikai par mūsu pašu atrunām un izvēlēm. Un izaiciniet sevi nevis uz divām nedēļām, bet pusgadu. Atcerieties, ka ārējais skaists ir tikai tad, ja iekšas sakārtojas. Forma ir viens, bet saturs vienmēr ir būtiskāk. Ja abi ir līmenī, tas ir retums. Vitalitāte ir tas skaistums, “ko pērk”.

Vakar viens “izmeklējošais žurnālists” rakstīja man, ka manu insta kontu kas tur sponsorē un konsultē. Jā, apmācīja Ukrainā, Kijevas tik tok akadēmijā :). Es dažreiz gribētu, ka būtu kāds pranksters, kurš uzzvanītu no Amerikas Vīlands associate un stādītos priekšā, ka ir no Cambridge analytica mantinieces Emerdata Limited un grib noalgot piāristu par 545 000€, lai paceltu Gobzemu un ka projekta PLG ir MUFONS un mans slepenais aģents A ir Aigars Nords. Es zinu, ka Ralfiņš noteikti pavilktos uz summu un laimi strādāt ar Emerdata. Tas būtu gada pranks. Ceru, ka sanāca jautrs teksts. Bet ar dziļu domu," pārdomās dalās Gobzems.

Iepriekš vēstījām, ka Gobzems Facebook atspēkoja "mītus", kas tiek izplatīti sociālajos tīklos par viņa veselību, un atklāja savu tievēšanas metodi.

Gobzems atspēkoja mītu, ka viņš esot narkomāns, uzsvēra, ka tievēšanās sports ir otršķirīgs, galvenais ir ēdiens (viņš atklāj, ka kādu laiku ir badojies). Tāpat viņš uzsvēra, ka sacenšas tikai ar sevi un nereti raud.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:19

Jaunākās diskusijas