VIDEO: Slavenā pavāra Gordona Remzija rīcība pamatīgi šokē soctīklu lietotājus

tautaruna.lv 25.septembris 2021, 21:00
 
SWNS.com / Scanpix/LETA
Pavāra Gordona Remzija fanus pamatīgi šokējis viņa ievietotais video sociālajā vietnē TikTok, raksta "Daily Star".

Slavenā televīzijas pavāru šovu personība ievietojusi video, kurā redzams kails dušā, kamēr blakus ekrānā redzams pilnībā apģērbts zem tekoša ūdens sēdošs vīrietis.

Gordons savu video ielicis kā atbildi otra vīrieša video, kurā pievienots Remzija citāts, un pavārs aicina viņu saņemties.

Video ar "patīk" novērtēts vairāk nekā 986000 reizes. Tikmēr komentāros cilvēki spriež, kurš atrodas aiz kameras, kas filmē kailo Remziju dušā.

Remzijs, kurš slavens ar savu ātri aizsvilstošo dabu, vietnē TikTok mēdz bieži reaģēt uz tur atrodajām receptēm un jaunatklātiem ēdieniem, taču šāda veida video viņš publiskojis pirmo reizi.

Gordons vietnei TikTok pievienojās pēc tam, kad viņa meita Tillija tajā izveidoja profilu un pievienoja video, kuros redzama dejojam kopā ar tēvu.

Slavenajam pavāram ir 26,8 miljoni sekotāju.

@gordonramsayofficial

##duet with @jimlad83 We’ve all been there before…get over it !! ##ramsayreacts ##crying

♬ original sound - Jake

Gordons Džeimss Remzijs ir britu pavārs, restorānu īpašnieks, televīzijas personība un rakstnieks. Viņš dzimis Skotijā, Džonstounā, uzaudzis Stratfordā pie Eivonas, Anglijā. Remzijs 1998. gadā nodibināja savu globālo restorānu grupu "Gordon Ramsay Restaurants".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas