Nevakcinēšanās dēļ pazīstamais režisors Seņkovs nevar mācīt topošos aktierus

tautaruna.lv 21.septembris 2021, 14:30
 
Kaspars Krafts/F64
Latvijā pazīstamais režisors un pasniedzējs Elmārs Seņkovs ir izvēlējies nevakcinēties pret Covid-19 un šī iemesla dēļ viņš nevar strādāt klātienē Latvijas Kultūras akadēmijā (LKA), vēstīts Gitas Vīksnes materiālā "Bez vakcīnas nevar mācīt topošos aktierus" izdevumā "Privātā Dzīve".
LKA Skatuves mākslas katedras vadītāja Zane Kreicberga atklāj, ka Seņkovs šobrīd ir vienīgais pasniedzējs, kurš nav vakcinējies visā LKA.

"Mums nav tiesību viņam izvirzīt ultimātus. Vienkārši ir nosacījumi, kuriem jāpakļaujas, izvēloties šādu pozīciju, kāda šobrīd ir režisoram. Klātienē viņš diemžēl šobrīd nevar strādāt, un tā, protams, ir nepatīkama problēma," viņa pauda.

Elmāra gadījumā pārstrukturēta viņa kursa norise, pieaicinot citus pasniedzējus. Šajā semestrī bija ieplānots, ka ka Elmārs vadīs kursu Aktiermeistarības teorija un prakse. Kriecberga atklāj, ka brīdis, kad vajadzēja visu pārplānot, bija maza katastrofa.

Pats Seņkovs, komentējot šo jautājumu, pauž, ka LKA viņš nav pametis, šobrīd ir atvaļinājumā, bet uz jautājumu par vakcinēšanos atbildēt nevēlējās.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:44

Jaunākās diskusijas