Mūrniece sašutusi par notiekošo Latvijas politikā un sabiedrībā

tautaruna.lv 22.septembris 2021, 9:20
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Bijusī iekšlietu ministre un uzņēmēja Linda Mūrniece sociālajā tīklā Facebook dalījusies ar atklātu ierakstu, kurā neslēpj sašutumu gan par to, kas patlaban notiek Latvijas politiskajā vidē, gan sabiedrībā.

Mūrniece savā ierakstā kritiski izsakās gan par premjerministru, gan par prezidentu, gan par valdības darbu kopumā, gan par nesen Latvijā rīkotajiem protestiem un piketiem.

Viņa uzsver, ka nevēlas cilvēku dalīšanu, nevēlas aurojošus cilvēkus pie Brīvības pieminekļa, nevēlas valdību, kas nedomā par visiem, bet veģetē, nezinot risinājumus.

Mūrniece nevēlas to prezidentu, par ko daudzi smejas.

"Kādu laiku neesmu politikā. Bet atceros, kā tā “strādā” un ko tur dara. Jau otrajā manā parlamenta sasaukumā šķita, ka sliktāk vairs nevar. Tomēr ar katru nākamo parlamentu izrādījās, ka var…

Ar laiku es - cilvēks, kurš interesējas par politiku, sāku neatpazīt deputātus parlamentā. Jo viņi ne ar ko neizcēlās. Tad viņi sāka “izcelties”. Ar savstarpēju apsaukāšanos, ar infantilismu, nekompetenci. Tie spējīgie klusēja, jo nevarēja pārkliegt…
Premjers iestrēdzis. Un nevar no viņa neko citu prasīt. Izaudzis tomēr ne kopā ar mums un nav pārāk drosmīgs. Bet zinu, ka sirsnīgs un labticīgs.
Prezidents? Par katru cenu un ne pirmo reizi gribējis kļūt par prezidentu…
nezinot, ar ko mēs te “esam elpojuši un elpojam” un ar savu konta stāvokli nekad nezinās, cik maksā transporta biļete. Un neatteiksies no pavadošās mašīnas un miesassargiem, it kā kādam viņu ļoti gribētos aizskart. Tik neatpazīstamu un nepopulāru prezidentu neviens pat īsti apskaut negrib.
Tikmēr ir paralēlā pasaule. Cilvēki, kurus KĀDS notura/apmaksā/motivē būt vai rauties pie varas. Tikmēr kāds šķībi dzied mūsu dziesmas un klaigā pie Mildas. Daži tā arī nesaprot, ka viņi ir kāda priekšvēlēšanu kampaņas sastāvdaļa.
Es esmu vakcinēta un mani draugi un ģimene tādi ir. No vīrusa ir miruši man zināmi cilvēki. Es esmu izbaudījusi visus ierobežojumus gan kā Linda, gan kā uzņēmuma vadītāja. Es nevēlos ierobežojumus un slimus cilvēkus.
Es nevēlos cilvēku dalīšanu. Bet es arī nevēlos aurojošus cilvēkus pie Brīvības pieminekļa! Es nevēlos tos, kas savu politisko kampaņu būvē, sanaidojot cilvēkus!
Es nevēlos valdību, kas nedomā par visiem, bet veģetē, nezinot risinājumus! Es nevēlos to prezidentu, par ko daudzi smejas!
Es gribu strādāt, cienīt savu valdību, mierīgi dzīvot un mīlēt savu valsti. Tik vienkārši," raksta Mūrniece.

Jāpiebilst, ka jau iepriekš Mūrniece neslēpa kritiku par valdības darbu.

Tā Mūrniece sociālajā tīklā Facebook bija publicējusi foto, kas tapusi pie viesnīcas bāra "Mazais Otto".

Komentējot fotogrāfiju, kurā divi cilvēki sēž pie galdiņa, Mūrniece rakstīja, ka bildē ir viņas Lieldienu prieks, šodienas skarbā realitāte un valdības stulbums.

"Bilde, kurā mans Lieldienu prieks, šodienas skarbā realitāte un valdības stulbums (ir kāds korektāks vārds?)."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:31

Jaunākās diskusijas