Lauris Reiniks piedzīvo ļoti neērtu brīdi

tautaruna.lv 20.septembris 2021, 12:00
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Šovā "Četri uz koferiem" kanālā STV pirmā! dziedātājs Lauris Reiniks sajuties neērti Latvijas šovu zvaigznes Magones Šutovienes un restorāna “Hercogs” vadītāja Andra Rūmiša dēļ.
"Es tajā brīdī domāju - es neko nezinu, es gaidu autobusu. Gribēju uzbāzt kartupeļu maisu galvā," par notikušo izsakās Reiniks.

Ceļojuma uz Grieķiju laikā vadības grožus pārņema Magone Šutoviene. Lai pārsteigtu savus ceļabiedrus, viņa nolēma ne tikai mesties piedzīvojumos Atēnā, bet arī aizvest pārējos uz kādu brīnumskaistu salu netālu no Grieķijas galvaspilsētas.

Tomēr kompānijas jautro noskaņojumu no rīta pabojāja konflikts starp Magoni Šutovieni un Andri Rūmīti, kuri pirms dienas aktivitātēm apmainījās asākiem vārdiem. Rūmīti neapmierināja Magones izvēlētā brokastošanas vieta, bet Magoni aizskāra ševpavāra noskaņojums un komentāri. Abu konflikts izvērsās brokastošanas laikā, kas radīja neērtu brīdi klāt esošajam mūziķim Laurim Reinikam un influencerei Laurai Ķīsei.

Magone arī norāda, ka dzirdējusi Rūmīti sakām, ka viņa un mūziķis Lauris Reiniks ir "cita ranga", kamēr Magonei ir pavisam cits līmenis. Šie komentāri dzejnieci ļoti sāpinājuši.

Vēlāk gan šefpavārs Magonei atvainojās, norādot, ka "tas bija humors".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:36

Jaunākās diskusijas