Zināms, kurš būs redzams TV ekrānos Laura Lizbovska vietā

tautaruna.lv 20.septembris 2021, 12:09
 
Kaspars Krafts/F64
Pirms neilga laika sabiedrību pāršalca ziņa, ka pieredzējušajam sporta ziņu žurnālistam Laurim Lizbovskim jāaiziet no darba TV kanālā TV3. Tagad kļuvis zināms, kurš Laura vietā būs redzams TV ekrānos.
Mediju grupa "TV3 Group" informē, ka TV3 Ziņu komandai pievienojas jauns sporta ziņu vadītājs - Jānis Pakalns.

Publicitātes foto

Līdz šim Jānis ir strādājis kā futbola un UFC komentētājs kanālā TV3 Sport, komentējot arīdzan Eiropas čempionāta futbolā - EURO 2020 spēļu tiešraides kanālā TV6 šī gada vasarā. Futbols Jānim bijis sirdij tuvs jau kopš bērnības un spēlē to joprojām, savukārt hobija līmenī viņš aizraujas vēl ar citiem sporta veidiem.

"Sporta ziņas man vienmēr ir asociējušās ar bērnību, kad vēl nebija internets, un vakara ziņas bija vienīgā vieta, kur uzzināt spēļu rezultātus un noskatīties kādu spēļu fragmentu. Pirms četriem gadiem, kad tikko biju sācis savu komentētāja karjeru, es pirmo reizi iedomājos, ka mana vieta varētu būt sporta ziņu studijā un man ir liels prieks, ka šis sapnis ir īstenojies. Esmu priecīgs pievienoties Tomam Prāmniekam un Kasparam Dvinskim, ar kuriem kopā esam sastrādājušies arī TV3 Sport".

Iepriekš vēstījām, ka Lauris mikroblogošanas vietnē Twitter diskutē par atlaišanas iemesliem.

"Mans 25 gadu gājums televizorā izbeidzas ar 31.augustu. TV3 mani nomaina. Paldies par 20 mēnešiem darba. Visiem, kuri man palīdzēja un atbalstīja - milzīgs paldies! Katrā ziņā bija interesanti!" rakstīja Lauris.

Uz sekotāju jautājumu, kāds ir iemesls atlaišanai, Lizbovskis atbildēja: "Vecs". Tāpat viņš rakstīja, ka nepārdzīvo par notikušoun smaida.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas