"Kā var mocīt valdību!" Aktrise Vazdika par vakcinēšanos

tautaruna.lv 20.septembris 2021, 11:30
 
Nora Krevneva/F64
Leģendārā aktrise Ilze Vazdika paudusi atklātu viedokli par vakcinēšanos pret Covid-19, atklājot, ka atbalsta to.

Žurnālists Arnis Krauze sociālajā tīklā Facebook publicēja video, kurā redzaama Vazdika, paužot savu viedokli par vakcinēšanos.

Kā video komentējis Krauze: “Arī aktrisei Ilzei Vazdikai, jaunākai paaudzei labi zināmai kā Mildiņai no “Ugunsgrēka”, savs viedoklis par vakcinēšanos.”

Savukārt Vazdika video saka, ka atbalsta vakcinēšanos pret Covid-19.

"Es nesaprotu, kā var mocīt visu valdību un tad vēl lamāt viņus? Kā viņiem nav apnicis katru dienu tev teikt, ka ir jāpotējas? Jo tā ir liela nelaime! Tā ir vienīgā izeja! Nu taču pārvari sevi, to savu egoismu! Nu, būs man kāda blakne, nu un tad? Nu tak pacciet to Latvijas dēļ. Es šito nesaprotu. Nostāties pret! Neparko! Cilvēktiesības?! Kādas tiesības? Ir sērga, ir nelaime. Mums ir jāglābj pašiem sevi. Tas viss tracina! Nu, tāda ir mana nostāja. Man ir bijušas divas un nekāda vaina!"

Jāpiebilst, ka arī iepriekš sabiedrībā zināmas personas paudušas atbalstu vakcinācijai. Tā, piemēram, mūziķis Ainars Mielavs, viesojoties LTV raidījumā "Rīta Panorāma", pauda savu voedokli par tiem cilvēkiem, kas kādu iemeslu dēļ nevēlas vakcinēties pret Covid-19.

"Tā skumjākā ziņa ir, ka mēs skaidri redzam, ka Latvijā dzīvojošie cilvēki nav īpaši gudri diemžēl, manuprāt. Labi, mums var nepatikt, kā uzvedas viens, otrs ministrs, mēs varam uzgāzt visu uz valdību vai vēl uz kādu, bet pietiek taču paskatīties uz attīstītām pasaules valstīm, kaut vai uz kaimiņvalstīm, uz Islandi, uz Izraēlu," raidījumā sacīja Mielavs, retoriski jautājot, vai tas, ko cīņā ar vīrusu dara šīs valstis, ir nepareizi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:36

Jaunākās diskusijas