Atklātībā nākuši prinča Filipa pēdējie vārdi Čārlzam

tautaruna.lv 20.septembris 2021, 13:09
 
AP/Scanpix/Leta
Princis Čārlzs atklājis, ka viņa tēvs, princis Filips līdz pat savai nāvei saglabājis sev raksturīgo humoru, raksta "Mirror".

Pat īsu brīdi pirms savas nāves 99 gadu vecumā Filips esot dalījies ar padomiem ar sev raksturīgo humora izjūtu. Medijs norāda, ka Čārzls pastāstījis par tēva teikto, kas pēc visa spriežot varētu būt viņa pēdējie vārdi dēlam pirms nāves.

Čārlzs stāstījis, ka viņš piezvanījis tēvam, kurš tobrīd atradās Vindzoras pilī, lai pajautātu, ko viņš vēlētos darīt savā 100. dzimšanas dienā. Saruna notikusi 8. aprīlī, bet princis Filips nomira 9. aprīlī.

Intervijā Čārlzs esot aklājis, ka sarunas laikā viņš izteicies, ka drīz ir tēva jubileja un jautājis par tās atzīmēšanu, uz ko Filips esot atbildējis: "Nu, man tai jābūt dzīvam, vai ne?"

Čārlzs esot tēvam atbildējis, ka gaidījis no viņa šādu atbildi.

Čārlzs par pēdējo sarunu ar tēvu pastāstījis BBC speciālizlaidumam, kuru pārraidīšot šonedēļ. Tajā par princi Filipu būs intervēti viņa bērni un mazbērni.

Jāatgādina, ka princis Filips, kurš ir dzimis 1921. gada 10. jūnijā, mūžībā devās šī gada 9. aprīlī. Viņa apbedīšana notika 17. aprīlī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:26

Jaunākās diskusijas