FOTO: Filmas "Ātrs un bez žēlastības" zvaigzne velta īpašus vārdus mirušajam kolēģim

tautaruna.lv 17.septembris 2021, 18:50
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
12. septembrī "Ātrs un bez žēlastības" filmu zvaigzne, aktieris Pols Volkers būtu svinējis 48 dzimšanas dienu. Šajā dienā viņa kolēģis, aktieris Vins Dīzels publicēja emocionālu vēstījumu, ziņo "Daily News".

Vins Dīzels sociālajos medijos publicēja aizkustinošu vēstījumu, kuru veltīja aizsaulē esošajam kolēģim.

"Tik daudz ko tev pateikt...parasti es teiktu, ka tu neticētu, kā es pavadu tavu dzimšanas dienu...bet pēc droša iznākuma es zinu, ka tu biji ar mani kopā garīgi. Pietrūkst tevis. Vienmēr," sociālajā medijā "Instagram" rakstīja aktieris.
View this post on Instagram

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

Vins Dīzels visai bieži savos sociālajos medijos mēdz atcerēties par traģiski bojā gājušo draugu, atzīstot, ka viņam viņš pietrūkst. Abi aktieri iepazinās "Ātrs un bez žēlastības" filmēšanas laukumā, 2001. gadā. Viņi kļuva par tuviem draugiem.

Pols Volkers traģiski gāja bojā pirms astoņiem gadiem, 2013. gada 30. novembrī, autoavārijā.

Volkers gāja bojā brīdi, kad tika filmēta "Ātrs un bez žēlastības" septītā daļa. Spriedzes filma jau bija nofilmēta līdz pusei, kad notika traģēdija. Lai filmu varētu turpināt, tajā iesaistījās Pola brāļi.

Šobrīd norit spriedzes filmas "Ātrs un bez žēlastības" desmitās daļas filmēšana. Tajā vēl joprojām piedalās aktieris Vins Dīzels.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:18

Jaunākās diskusijas