Ieraksts par Šleseru soctīklos izraisa viedokļu vētru

tautaruna.lv 17.septembris 2021, 8:14
 
Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency
Pirms kāda laika bijušais satiksmes ministrs Ainārs Šlesers paziņoja, ka vēlas atgriezties politikā un tādēl dibinājis biedrību “Latvija – pirmajā vietā”. Taču daļa sabiedrības par šādu lēmumu nav sajūsmā un facebook atgādina Šlesera iepriekš sastrādāto. Tiesa, ne visi teiktajam piekrīt.
Artūrs D. facebook raksta: "A.Šlesers politikā ienāca 90to gadu beigās. Pieteica sevi kā oligarhu un korupcijas apkarotāju. Nepagāja ne pāris gadi, kad A.Šlesers jau sēdēja ar visiem oligarhiem pie viena galda.
Pirms 2008. gada finanšu krīzes, kad visi eksperti brīdināja, ka Latvijas ekonomika pārkarst un tam var būt bēdīgas sekas, A.Šlesers skaļi bļāva: “Gāzi grīdā Latvija”. Nepagāja ne pāris gadi, kad izpostītas bija tūkstošiem ģimenes. Tūkstošiem ģimenes bija pārcēlušās uz ārzemēm. Tūkstošiem sapņi bija sagrauti.
Tagad kad Latvija cīnās ar pandēmiju. Kad ir tik svarīgi mums visiem kopā panākt, lai sabiedrības veselība netiktu apdraudēta, A.Šlesers atkal ir klāt. Tagad viņš kūda uz nemieriem un šķel sabiedrību.
Šleser! Mums Tu neesi vajadzīgs. Bez Tevis Latvija tiešām būs pirmajā vietā," raksta Artūrs.
Ieraksts izpelnījies lielu popularitāti facebook lietotāju vidū, taču viedokļos nevalda vienpratība: vieni piekrīt posta autoram, citi norāda, ka sacītais ir meli un sagrozīta informācija.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:55

Jaunākās diskusijas