"Esmu tā vērta"; Sauliete parādi, cik grezni ceļo

tautaruna.lv 19.septembris 2021, 15:31
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/ queen_kachinja
Influencere Katrīne Sauliete devusies ceļojumā uz Dubaiju un sociālajā vietnē Instagram publiskojusi attēlus no lidojuma biznesa klasē.

Kā atklāj K.Sauliete, šis ir viņas pirmais garais lidojums biznesa klasē. Tāpat viņa atklāj vairākus iemeslus, kāpēc šis ceļojums uz Apvienotajiem Arābu Emirātiem ir ļoti īpašs.

"Esmu ļoti daudz lidojusi, ļoti daudz ceļojusi, šis lidojums man ļoti īpašs. Pirmkārt, lidoju uz Apvienotajiem Arābu Emerātiem, kas būs 32.valsts kurā esmu bijusi.

Otrkārt, pirmo reizi uz tālo reisu lidoju biznesa klasē un tas ir vienkārši pavisam cits lidojums. Vienkārši baudu katru ekstru, ko mums pasniedz, katru smaidu, katru lietiņu, arī es agrāk domāju, nafig vajag maksāt par to biznesa klasi, kas Tur savādāks…. TUR VISS IR SAVĀDĀKS. Un domāju un teicu es tā, jo NEVARĒJU TO ATĻAUTIES!!!! Tā diemžēl ir… to ko mēs nevaram atļauties, tas mums liekas bezjēdzīgs un mēs nesaprotam, kāpēc mums jāliek mūsu komforts pirmajā vietā. Varu pateikt - kad tad?" - raksta Sauliete.

Jau vēstīts, ka PTAC projektā "Influenceru mārketinga uzraudzība sociālajos tīklos" veica Saulietes un Miglānes "Instagram" profilos īstenoto komercprakšu izvērtēšanu un konstatēja, ka profilos publicēta informācija, kura uzskatāma par patērētājiem adresētu reklāmu, bet influenceres nav patērētājus pienācīgi informējušas par reklāmas paziņojumu komerciālo nolūku.

Saulietei piemērots sods 1000 eiro apmērā, bet Miglānei - 1500 eiro apmērā, kā arī abām sievietēm uzlikts tiesiskais pienākums izbeigt lēmumā konstatēto negodīgo komercpraksi.

Vēlāk abas influenceres PTAC lēmumus pārsūdzēja tiesā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:33

Jaunākās diskusijas