FOTO: Sašutumu rada Harija izskats jaunās fotogrāfijās

tautaruna.lv 16.septembris 2021, 16:14
 
AFP/Scanpix/Leta
Princis Harijs un Megana Mārkla iekļuvuši "Time" 100 ietekmīgāko cilvēku sarakstā, taču fotosesijas rezultāts ar pāri pa godu šim notikumam raisījis sašutumu, raksta "Mirror".

Princis Harijs un viņa sieva Megana Mārkla pozēja fotogrāfiem par godu šim notikumam, kas paziņots prinča 37. dzimšanas dienā.

Tiek norādīts, ka princis izskatās "kā no vaska", kā arī "stīvs un neērtās pozās".

"Daily Mirror" dizaineris Kriss Hunijsets uzskata, ka fotosesijā mēģināts parādīts "spēku, bagātību un pāra saikni", taču neizskatoties, ka Harijs jūtas relaksēts. "Interesantākais par šīm fotogrāfijām ir tas, ka viņi uzņēmuši pāri, kurš vienmēr izskatās relaksēti daudzo kameru priekšā un likuši viņiem izskatīties stīviem un nedabiskiem," par fotogrāfijām saka Hunijsets.

Arī pāra ādas krāsa fotogrāfijās neizskatoties dabīgi. Taču eksperts atzīmē, ka Megana fotogrāfijās izskatās daudz labāk par Hariju, kas ir saprotami, ņemot vērā viņas pieredzi.

View this post on Instagram

A post shared by TIME (@time)

Harijam un Megani pasaules ietekmīgāko cilvēku tituls piešķirts par viņu "līdzjūtību pret cilvēkiem, kurus viņi nepazīst", norādot: "Viņi ne tikai domā. Viņi iesaistās cīņā."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:46

Jaunākās diskusijas