Atklāts Kimas Kardašjanas un Kanje Vesta šķiršanās iemesls

tautaruna.lv 15.septembris 2021, 20:34
 
SCANPIX
Reperis Kanje Vests atzinis, ka bijis neuzticīgs sievai Kimai Kardašjanai, viņu krāpjot ar kādu A līmeņa dziedātāju, atklājis ģimenei pietuvināts avots, vēsta "The Sun".

Pasaulslavenais mūziķis sievu krāpis laikā pēc dēla Sainta dzimšanas.Tajā laikā Kanje galvenokārt dzīvoja savā vecpuišu miteklī Holivudā, jo tas atradās tuvāk studijai, un viņš negrasījās doties mājās pie Kimas un jaundzimušā, kad ballītes studijā bija ievilkušās nakts stundās.

"Tas viņiem bija patiešām grūts laiks. Kima nejutās pati - zīdīšana, liekais svars, jaundzimušā bērna aprūpe, treniņu sesijas rīta agrumā un sulu diētas - un, protams, Kanje, kas bieži vien vakaros atgriezās ļoti vēlu,"

stāsta ģimenei pietuvinātā persona.

Stress spēcīgi ietekmējis arī Kimu, sieviete pēc dzemdībām cīnījās ar lieko svaru un pašvērtējuma problēmām, tāpēc domāja, ka Kanje uzvedība ir saistīta ar to, kā viņa izskatījās. Tā rezultātā zvaigzne izjuta milzīgu spiedienu.

Apsūdzība krāpšanā uzplauka pēc mūziķa jaunā albuma "Donda" iznākšanas, kurā dziesmā "Hurricane" viņš repo:

"Here I go with a new chick... Still playing after two kids." jeb "Šeit es esmu ar jaunu meiteni...Vēl joprojām esmu "spēlētājs" pat pēc diviem bērniem."

Izrādās, ka Kanje neuzticība neesot bijis pārsteigums cilvēkiem, kas ar viņu strādāja laikā pēc Sainta piedzimšanas. Savas Saint Pablo koncerttūres laikā viņš bijis viegli aizkaitināms un vairākkārt atzinies, ka krāpis Kimu. Reperis esot stāstījis, ka pavadījis nakti ar fanēm, un ļoti grafiski aprakstījis notikušo.

Kima Kardašjana februārī pēc gandrīz septiņus gadus ilgas laulības iesniedza šķiršanās pieteikumu. Papildus Saintam bijušajam pārim ir arī meitas Norta un Čikāga un dēls Psalms.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:18

Jaunākās diskusijas