Vai tiešām stāvoklī? Eksperti komentē baumas par Keitas ceturto bērnu

tautaruna.lv 15.septembris 2021, 12:09
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/LETA
Keitas un Viljama ģimenei pēdējā laikā pastiprināti pievērsto uzmanību veicinājušas arī baumas par Keitas Midltones iespējamo ceturto grūtniecību, kas radās uz hercogienes pazušanas fona uz diviem mēnešiem. Turklāt, pēc ekspertu domām, prinča Viljama sieva nekad nav "slēpusi", ka vēlas ceturto bērnu.

Daži karaliskās ģimenes locekļu attiecību komentētāji domā, ka Keitas pazušana ir saistīta ar karaliskā pāra vasaras atvaļinājumu. Tomēr ir tādi, kas neizslēdz Kembridžas hercogienes grūtniecību.

Daži eksperti saka, ka Keita patiešām vēlas ceturto bērnu, citi apgalvo, ka pāris apsver iespēju par vēl vienu mazuli.

Pēc Kembridžas hercoga un hercogienes jūnija brauciena uz Skotiju karaliskais eksperts Dunkans Larkombs pauda viedokli, ka Viljams un Keita neizslēdz ideju par ģimenes pieaugumu.

“Keita ir dzimusi māte un ļoti rūpējas par bērniem. Neskatoties uz to, ka viņa koncentrējas uz karalisko pienākumu izpildi, ģimene viņai ir pirmajā vietā. Es nebūtu pārsteigts, ja viņi nolemtu dzemdēt vēl vienu bērnu, ”intervijā izdevumam OK! Lielbritānijā sacīja Larkombs.

Tikmēr karaliskā eksperte, britu žurnāliste Keitija Nikola sacīja, ka Keita nekad nav "slēpusi", ka vēlētos, lai viņai būtu ceturtais bērns, bet, piemēram, karalienei un Viljamam "pietiek" ar trim.

Starp citu, pagājušajā nedēļas nogalē Midltonu ģimenē notika nozīmīgs notikums. Francijā notika Keitas brāļa Džeimsa kāzas. Tiek vēstīts, ka kāzās bija arī Kembridžas hercogiene kopā ar princi Viljamu un viņu (vēl) trim bērniem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:39

Jaunākās diskusijas