Dziedātājs Igo atklāj, kā mainījās pēc komā pavadītajām dienām

tautaruna.lv 15.septembris 2021, 11:30
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Dziedātājas Rodrigo Fomins jeb Igo, viesojoties kanāla 360TV raidījumā "Pasaki to skaļi", atklāti runājis par dramatisko autovāriju 2000. gadā.

"Viņa bija dramatiska drīzāk nekā traģiska," par notikušo saka dziedātājs, norādot, ka bijis tikai solis no tā, lai avārija izvērstos traģēdijā.

Pēc avārijas mūziķis četras dienas pavadīja komā. Uz jautājumu, vai pēc komas viņš kā cilvēks ir mainījies, Igo atbild: "Es domāju, ka tā sajūta ir citiem, ka es esmu citādāks. Es arī apzinos to, ka bija pietiekami ilgs laiks, kad es runāju jocīgas lietas. Pēc tādām traumām un medikamentiem, es domāju, tas ir pilnīgi dabiski. Cilvēkiem varbūt nācās dzirdēt kaut ko jocīgu."

Igo atklāj, ka spēku atveseļoties viņam devis pazīstamu un pat pilnīgi nepazīstamu cilvēku atbalsts. Mūziķis jau četrus mēnešus pēc avārijas atsācis koncertēt.

"Divas nedēļas pēc šī koncerta es cēlos no gultas un mācījos staigāt," atklāj Igo.

Kā zināms, 2000. gada 16. maijā mūziķa vadītā automašīna uz šosejas Talsi- Stende-Kuldīga ietriecās baļķu vedējā. Fomins avārija guva smagus ievainojumus un tolaik tika vākti arī ziedojumi viņa atbalstam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:43

Jaunākās diskusijas