Popzvaigznes mājā iebrūk kvēls fans un piedraud apsardzei

tautaruna.lv 18.septembris 2021, 20:30
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Amerikāņu popdīvas Arianas Grandes mājās paviesojies nelūgts viesis, kas uzbrucis apsardzes darbiniekiem, vēsta "Daily Mail".

Aizvadītajā nedēļā populārās dziedātājas mājas ieradās, kāds kvēls viņas fans.

Viņš vēlējies satikt slaveno dziedātāju.

23 gadus vecais iebrucējs Ārons Brauns piektdienas naktī, ap pulksten 02:00 ieradās popzvaigznes mājās un ar nazi draudēja apsardzes darbiniekiem.

Kā stāsta notikumā iesaistītie apsardzes darbinieki, tad cenšoties aizturēt jauno vīrieti, viņš no kabatas ir izvilcis nazi. Apsargi nekavējoties ir sazinājušies ar policiju.

Šobrīd pret jauno vīrietis ir izvirzīta apsūdzība par ielaušanos īpašumā.

Nav zināms vai iebrukuma naktī mājās ir bijusi arī pati dziedātāja. Grande šobrīd pret Braunu ir izvirzījusi pagaidu aizliegumu tuvoties. Drīzumā notiks tiesas sēde, kurā tik lemts, vai šādu rīkojumu par aizliegumu tuvoties būtu nepieciešams pagarināt.

Jau iepriekš Ariana Grande ir saskārusies ar visai nepatīkamu fanu uzmācību. Pērn maijā Ariana un viņas māte Džona izvirzīja apsūdzību pret kādu fanu, kurš centās piekļūt pie zvaigznes, lai nodotu mīlestības vēstuli. Šim vīrietim uz pieciem gadiem tika piespriests aizliegums tuvoties dziedātājai.

Ariana Grande-Butera ir amerikāņu aktrise, dziedātāja un dziesmu autore. 2013. gada augustā Grande izdeva savu debijas studijas albumu "Yours Truly", kas septembrī Billboard 200 topā ieņēma 1. vietu. Pirmo popularitāti Ariana ieguva ar lomām Brodvejas mūziklā "13" un seriālos "Victorious" un "Sam & Cat".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:41

Jaunākās diskusijas