Gobzems lūdz tiesībsargājošo iestāžu palīdzību

tautaruna.lv 14.septembris 2021, 20:05
 
instagram.com
Saeimas deputāts Aldis Gobzems vērsies policijā ar iesniegumu par to, ka tiek izsekoti viņa bērni.

Jau ierastajā savas ikdienas gaitu izklāstā, kurā īsi atskaitās par sev būtiskāko, A.Gobzems, it kā starp citu, raksta: ”Uzrakstīju iesniegumu policijā par to, ka viens idiots izseko manus bērnus.” Tuvāk nekas gan paskaidrots netiek, atstājot vietu minējumiem, vai šis ir nopietni vērtējams fakts, vai arī solis papildus uzmanības piesaistīšanai.

A.Gobzems bērnu tematiku savās publiskajās aktivitātēs izmanto gana bieži. Viņa profilos ir redzamas daudzas bildes ar mājas un aktivitāšu ainām kopā ar viņa jaunāko paaudzi.

Vietā piebilst, ka tematiski līdzīgs paziņojums tika publiskots pirms iepriekšējām vēlēšanām 2018.gada 20.jūnijā, kad A.Gobzems kandidēja KPV.LV sastāvā:

''Esmu lūdzis savu un savas ģimenes aizsardzību, jo tiek izsekoti manas ģimenes ciemiņi un gar manu dzīvesvietu regulāri notiek dīvaina kustība, piemēram, vienai un tai pašai mašīnai pabraucot garām desmit reizes vienas dienas laikā, kaut dzīvoju vietā, kur nav kur aizbraukt un kur nekad neviens vispār nebrauc,'' stāsta advokāts. ''Manu dzīvesvietu novēro no blakus esošās mājas utt.''

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:55

Jaunākās diskusijas