Vai pēc skaļās šķiršanās Kristaps Valters atkal iemīlējies?

tautaruna.lv 20.septembris 2021, 14:30
 
Romāns Kokšarovs/F64
Basketbola treneris Kristaps Valters, kas pirms kāda laika bija bildinājis savu mīļoto Lāsmu, bet pēc tam atklājis ka abi ir izšķīrušies, Gitas Vīksnes, Martas Kalniņas materiālā "Beidzot jūtos kā vīrietis" izdevumā "Privātā Dzīve" atklāj, kāds patlaban ir viņa attiecību statuss.
Kā raksta izdevums, mīlas dzīvē Kristapam šis gads nebija vienkāršs. Vaicāts, kāds šobrīd ir viņa attiecību statuss, Valters, mazliet minstinoties, atbild: "Esmu brīvs vīrietis, kurš satiekas ar meiteni".

Viņš atzīst, ka iepazīšanās vietas mūsdienās ir ļoti mainījušās. Protams, var gadīties, ka otru satiec uz ielas vai veikalā, bet visi lielākoties iepazīstas sociālajos tīklos - uzraksta viens otram un pēc tam satiekas.

Kā piebilst Valters, laiks, kad viņš iepazinās diskotēkās, jau sen ir garām.

Iepriekš, runājot par šķiršanos no Lāsmas Jukones, Valters pauda, ka pie šķiršanās nav vainojami sānsoļi.

"Bija citi iemesli, pāris gadījumu, pēc kuriem sapratu - tas nekad nemainīsies. Ir pāris lietu, ko es tomēr nevaru piedot. Tomēr stāstīt, kurš pie kā ir vainīgs, būtu bērnišķīgi," izteicās Valters.

Izbeigt attiecību ar Lāsmu neesot bijis impulsīvs lēmums - kopš janvāra abi ik pa laikam bijuši uz nažiem. Pāris pat nomainījis dzīvesvietu, domājot, ka tas palīdzēs, taču pēc Kristapa teiktā, enerģētiskā līmenī viņš juta, ka viens otru grauž nost.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:26

Jaunākās diskusijas