Kāpēc Keita Midltone jau divus mēnešus nerādās sabiedrībā?

tautaruna.lv 13.septembris 2021, 14:30
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/LETA
Ir vairākas galvenās versijas, kāpēc hercogiene Katrīna nav redzēta sabiedrībā vairāk nekā 60 dienas.

Keita Midltone pēdējo reizi publiski bija redzama 11. jūlijā, kad apmeklēja apbalvošanas ceremoniju pēc Vimbldonas tenisa čempionāta vienspēļu fināla, un kopš tā laika nav redzēta, raksta britu mediji.

Pēdējā hercogienes fotogrāfija sociālajos tīklos tika publicēta 6. augustā, bet pati bilde uzņemta pagājušā gada janvārī.

Sakarā ar Kembridžas hercogienes ilgo prombūtni izplatījušās baumas, ka viņas dzīvē ir radušās problēmas.

Un karaliskās ģimenes locekļu atvaļinājumu sezonā (visbiežāk tas ir augusts), arvien biežāk tiek uzdots jautājums par to, kur atrodas hercogiene, jo internetā nav publicēta neviena viņas bildes no atvaļinājuma vai atpūtas.

Keita pēdējo reizi tik ilgi nebija manīta sabiedrībā 2020. gada vidū, kad viņa kopā ar Viljamu devās atvaļinājumā uz Velsu, un hercogiene nebija redzēta 41 dienu. Šoreiz viņas "pazušana" ir sakritusi ar jaunām baumām par karalisko ģimeni, proti, ka viņa un princis Viljams plāno pārcelties uz Vindzoru.

Vēl nesen Kembridžas hercogi dzīvoja divās mājās - Kensingtonas pilī un savā īpašumā Norfolkā, bet pēc prinča Filipa nāves viņi, visticamāk, pārcelsies uz Vindzoru, lai būtu tuvāk Elizabetei II.

Augusta vidū Keita pavadīja laiku, atpūšoties kopā ar Viljamu un bērniem, un pēc atgriešanās devās uz Balmorālu, lai būtu kopā ar karalieni, kura tradicionāli uzturas savā vasaras rezidencē Skotijā. Plašsaziņas līdzekļi neizslēdz, ka Kembridžas hercogi joprojām ir atvaļinājumā un atpūšas no oficiālajiem karaliskajiem pienākumiem. Tiesa, atšķirībā no Keitas Viljams vairākas reizes bija redzams sabiedrībā.

Ir arī citas versijas, kāpēc hercogiene neparādās sabiedrībā. Prese raksta par iespējamo nākamā karaļa sievas ceturto grūtniecību, kā arī liek domāt, ka viņa varētu būt inficējusies ar koronavīrusu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:56

Jaunākās diskusijas