Raudāšana, badošanās; kā patiesībā Gobzems notievēja?

tautaruna.lv 14.septembris 2021, 9:20
 
f64.lv, Romāns Kokšarovs
Politiķis Aldis Gobzems Facebook atspēkoja "mītus", kas tiek izplatīti sociālajos tīklos par viņa veselību, un atklāja savu tievēšanas metodi.
Gobzems atspēko mītu, ka viņš esot narkomāns, uzsver, ka tievēšanās sports ir otršķirīgs, galvenais ir ēdiens (viņš atklāj, ka kādu laiku ir badojies). Tāpat viņš uzsver, ka sacenšas tikai ar sevi un nereti raud.

"101 vs 74.8. Kurš ir īstais un kurš ir klons? Iziesim pa punktiem.

1. Pretinieks presē meinstrīmā un tviterī. Gobzems narkomāns. Parādiet man vienu cilvēku, kurš lieto narkotikas un vienlaikus 3 ar kapeikām mēnešos no nulles ir spējis noskriet 11 pusmaratonus, vienu pilnu maratonu plus katru dienu 10km. Paralēli nobraukt ar riteni 181km, 152km, vairākas reizes 120km, daudz reizes 80-100km, 60km nu jau ir tāds chill ride. Tādam narkomānam sen bija jābūt mirušam. Ja uzticas zinātnei.
2. Lai nomestu svaru, sports ir otršķirīgs. Galvenais ir nepierīties. Es badojos pirmo nedēļu. Pat ne badojos, pielāgojos un pārkārtojos. Visi, kuri mani ir satikuši pēdējā laikā, redz, ka ēdu gandrīz visu laiku. Bet nedaudz un citādāk. Tātad - nepierīties. Miltu produkti un cukurs. Es ieteiktu tos neēst vakarā. Sporta slodze samazinās vēlmi pēc trekniem ēdieniem. Jo lielāka slodze, jo mazāka vēlme pēc trekniem un neveselīgiem ēdieniem. Jā, alkohols manā uzturā šobrīd ir nulle mililitri. Pilnīgi mierīgi var iztikt.
3. Gribasspēks un raksturs. Es domāju, ka tikai aklais var neredzēt. Vislabāk gribasspēku un raksturu rūda ciešanas. Noklausīties visu to drazu, ko par mani saka, tam vajag raksturu. Lai gan es neklausos. Man ir vienalga, ko runā tie, kuri iepalikuši aiz muguras.
4. Es sacenšos tikai ar sevi. Man nevajag pierādīt nevienam citam neko. Tas ir vienīgais veids dzīvot pozitīvā enerģijā. Tie, kuri mani šobrīd satiek klātienē, pērk manu pozitīvo enerģiju. Tā maksā vairāk par miljoniem iegrūstiem pr kampaņās, kuras nestrādā. Es saņemu mīlestību un to dodu. Strādā tas. Un to nevar mākslīgi. Izejas punkts - sacensties tikai ar sevi, lai būtu patstāvīgā komfortā.
5. Es nereti raudu. Es izraudu ārā visu slikto. Cilvēku nelaimes, ko man nācies uzklausīt. Un personiskus pārdzīvojumus, savas sirdssāpes. Tam es izmantoju sportu kā meditāciju. Lai atbrīvotos. Dzeršana nepalīdz un nekad nav palīdzējusi nevienam.
6. Gobzemam ar veselību viss nav labi. Ja man nebūtu ar veselību labi, es nevarētu turēt tās slodzes, kuras turu. Ne tikai skrienot un lecot, bet papildus tiekoties ar cilvēkiem visā valstī.
7. Mīlēt. Tas ir visa pamatā," viņš raksta.

Jau vēstījām, ka Gobzems, publicējot bildes sociālajā tīklā Facebook, parādījis savu notievēšanas rezultātu.

Teju četru mēnešu laikā Gobzems atbrīvojies no 24 kilogramiem svara.

Viņš raksta, ka 27.aprīlī svēris 101 kilogramu, bet četrus mēnešus vēlāk - 24.augustā - svēris 77 kilogramus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:12

Jaunākās diskusijas