VIDEO: Soctīklus satricina Harija Potera līdzinieks

tautaruna.lv 10.septembris 2021, 18:42
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/ felixir_tiktok
Sociālajā vietnē Tik Tok lielu popularitāti iemantojis mūziķis Fēlikss Lalo, kurš ļoti līdzinās aktierim Danielam Redklifam, kurš savukārt pazīstams, kā Harija Potera atveidotājs.

Kā norādīts Lalo profilā, viņs ir "neoficiāls" Daniela Redklifa līdzinieks.

Vietnē Tik Tok viņa lapai, kurā viņš iemiesojas Harija Potera tēlā, ir vairāk nekā 1,7 miljoni sekotāju.

Vīrietis izveidojis arī speciālu lapu vietnē Instagram, kurā redzamas profesionālas fotosesijas un video ar Fēliksu pieauguša Harija Potera tēlā.

Fēlikss atklāj, ka ir pievienojies vietnei, kurā iespējams pasūtīt personalizētus sveicienus vai vienkārši aprunāties ar viņu Harija Potera tēlā.

Komentāros pie video cilvēki pauž pārsteigumu par Lalo līdzību ar Redklifu un daudzi neslēpj, ka sākumā tiešām domājuši, ka tas ir britu aktieris.

Harijs Poters ir britu rakstnieces Džoannas Ketlīnas Roulingas radīts grāmatu tēls, kura piedzīvojuemiem burvju pasaulē iespējams sekot līdzi septiņu romānu sērijā. Pamatsižets veltīts Harija Potera cīņai ar tumšo burvi Lordu Voldemortu, kura mērķos ir iegūt nemirstību un burvju pasaules ieņemšana. Grāmatas ekranizētas arī filmās, kurās galveno lomu attēlo britu aktieris Daniels Redklifs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:39

Jaunākās diskusijas