LTV ziņu meitene Ramona Salmiņa piedzīvo nepatīkamu situāciju ceļojuma laikā

tautaruna.lv 10.septembris 2021, 16:11
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
Latvijas Televīzijas Laika ziņu moderatore Ramona Salmiņa sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar kadriem no atvaļinājuma Grieķijā un atklājusi, kāds incidents teju sabojājis atvaļinājumu.
Salmiņa pastāsta, ka pat ilgi gaidītā atvaļinājumā var nākties saskarties ar nepatīkamām situcijām un arī viņas atvaļinājums Grieķijā "gluži nesākās kā plānots".

"Aizlidojām uz Corfu, bet mana bagāža nē! Jums ir kādreiz tā gadījies?
Man pirmo reizi šāds “piedzīvojums”. Tik ļoti sakreņķējos, ka pat raudāju tādām kārtīgām asarām. Tajā brīdī šķita - katastrofa un atvaļinājums ir sabojāts! It kā jau sīkums, bet man nebija praktiski nekā, viena mazā rokassomiņa, kurā, protams, nekā daudz nebija! Nācās doties neplānotā šopingā, lai būtu, ko vilkt mugurā!

Tagad par to domājot, šķiet pat nedaudz smieklīgi un skumji reizē, cik ļoti mēs pieķeramies lietām, cik tās mums ir svarīgas, bet beigu beigās - tās taču ir tikai drēbes, tomēr tajā brīdī šķita, ka esmu pazaudējusi kaut ko tik ļoti svarīgu, absurds!" - raksta Salmiņa.

Dzīvespriecīgā laika ziņu moderatore pēc lielajiem kreņķiem nolēmusi "vienkārši baudīt un priecāties par atvaļinājumu, par skaisto Grieķiju, fantastiskajām emocijām un sajūtām, un pats galvenais - laiku kopā ar ģimeni".

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:15

Jaunākās diskusijas