Kā 3x3 zelta olimpieši tērēs savas naudas prēmijas?

tautaruna.lv 1.septembris 2021, 15:30
 
Vladislavs Proškins/F64
Latvijas 3x3 basketbola izlases pārstāvji Agnis Čavars, Kārlis Pauls Lasmanis un treneris Raimonds Feldmanis kanāla 360TV raidījumā "Pasaki to skaļi" pastāstījuši, kā tērēs saņemtās prēmijas.

Lasmanis smej, ka par prēmiju gan jau nopirks saldējumu un pacienās visus savus draugus. "Nebūs tā, ka ienāks naudiņa un uzreiz "piekto bembi"," smejoties saka sportists.

"Man viennozīmīgi būs ilgtermiņa atvaļinājums, jo trīs gadus tādā neesmu bijis, un neesam ceļojuši apstākļiem ar bērnu dēļ un visu pārējo. Viennozīmīgi, vismaz uz mēnesi būšu prom no telefona, no visiem. Aizbrauksim tur, kur neviens mūs netraucē," par saviem plāniem saka Agnis Čavars.

Arī komandas treneris Raimonds Feldmanis norāda, ka viņa ģimene ir pelnījusi atvaļinājumu.

"Šoreiz es domāju paņemt līdzi arī mammu un tēti. Aizbraukt kopā mazā atvaļinājumā, kur ir silti, ērti, forši," saka Feldmans, piemetinot, ka galamērķis varētu būt Spānija.

Jau vēstīts,ka Latvijas izlase par iegūto zelta medaļu Tokijas olimpiskajās spēlēs 3x3 basketbolā vīriešiem iegūs līdz 426 862 eiro. Minētā summa ir pēc nodokļu nomaksas.

Jāatgādina, ka Latvijas 3x3 basketbola komanda ar Agni Čavaru, Nauri Miezi, Kārli Paulu Lasmani un Edgaru Krūmiņu sastāvā Tokijas olimpisko spēļu finālā pieveica Krievijas Olimpiskās komitejas (OKR) komandu un izcīnīja zelta medaļas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:35

Jaunākās diskusijas