Rūta Dvinska dalās ar vairākiem padomiem ceļošanai

tautaruna.lv 29.augusts 2021, 15:20
 
Ekrānuzņēmums
TV raidījuma "Māmiņu klubs" vadītāja Rūta Dvinska sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar vairākiem foto no sava ceļujuma. Tāpat Dvinska pub;icējusi vairākus padomus ceļošanai.
Amalfi piekraste ir tieši tāda, kādu to iztēlojos. DIE-VĪ-GA un pēc pāris šeit nodzīvotā dienām, ir arī pārītis atziņu, raksta Dvinska.

"Neņem mašīnu! Nopietni, Tu to nožēlosi. Man skatoties un lasot par šo pirms ceļojuma šķita, kas tad tur tāds var būt? Taču tiksim galā! Un, protams, ka būtu arī tikuši, bet atbraucot šeit un to ieraugot dzīvajā, saprotu, ka būtu sev krietni pabojājuši ceļojumu. Mašīna šeit nav ekstra, tā ir apgrūtinājums. Viens ir satiksme, kur izslēdzot loģisko domāšanu un jebkādus fizikas likumus vēl varētu iekļauties, bet vēl cita lieta ir pārkings, kura jau nesezonā te īsti nav, kur nu vēl tagad. Kuģīšu satiksme darbojas lieliski, visas piekrastes pilsētiņas vari apmeklēt pa jūras ceļiem. Arī autobusi, kas starpcitu, ir ļoti lēti, tikai nereti pilni. Taksometri ir salīdzinoši dārgi, bet, ja salīdzina ar auto īres izmaksām + pārkingu Positano, kas diennaktī ir apmēram 15-30€, tas pats vien sanāk. Var noīrēt rollerus, galu galā, un sajusties kā vietējais uz vespas," stāsta Dvinska.

Tāpat viņa norāda, ka šis nav budžeta ceļojums.

"Ja gribi izbaudīt tā, ka spiegt no laimes gribas, esi gatavs tērē," viņa piebilst.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:55

Jaunākās diskusijas