Artuss Kaimiņš komentē Šlesera atklāto vēstuli Gobzemam

tautaruna.lv 28.augusts 2021, 11:20
 
Oksana Džadana/F64
Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš komentējis Aināra Šlesera atklāto vēstuli Saeimas deputātam Aldim Gobzemam, mudinot sazvanīties, nevis rakstīt vēstules “Facebook”, tādējādi liekot saprast, ka abi kungi ir itin labi pazīstami un vēstuļu rakstīšana ir teātris vēlētājiem.

“Klau, Šleser un Gobzem. Varbūt jūs varat vienkārši sazvanīties, kā līdz šim savā starpā, nevis te fb rakstīt viens otram mīlestības vēstules, kā jūs katrs mīlat tautu kopā un atsevišķi,” ierakstā “Facebook” pauž Artuss Kaimiņš.

Jau vēstījām, ka Ainārs Šlesers ir uzrakstījis atklātu vēstuli Aldim Gobzemam, kurā pauž vēlmi darboties kopā tautas labā.

Šlesera vēstule Gobzemam izlasāma šeit.

Pirms dažiem gadiem, 13. Saeimas priekšvēlēšanu laikā, uzņēmējs un bijušais politiķis Ainārs Šlesers pauda atklātu atbalstu Aldim Gobzemam, uzsverot, ka, viņaprāt, tieši Gobzems ir tas kandidāts, kurš ir jāatbalsta kā Latvijas Ministru prezidents. Atbildot uz “Attīstībai/Par!” apgalvojumu, ka “aiz Gobzema stāv Šlesers”, ekspolitiķis akcentēja, ka tās ir tikai intrigas, “kas diemžēl ir novedušas Latvijas valsti tur, kur mēs esam”. Portāls NRA par to rakstīja šeit.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:29

Jaunākās diskusijas