Linda Leen atklāj pārsteidzošu faktu par sevi

tautaruna.lv 27.augusts 2021, 15:30
 
Ilze Zvēra/F64
Lai gan dziedātāja Linda Leen, kā pati saka, uz skatuves ir jau vairāk nekā 20 gadus, viņai joprojām ik pa laikam klausītāji uzdod vienu un to pašu jautājumu.
Kā vietnē Instagram atklāj Linda, runa ir par to, kas sacer dziedātājai mūziku un tekstu.

"Bet tā vispār savdabīgi joprojām pēc vairāk kā 20 gadiem uz skatuves ik pa laikam pēc koncerta garāmejot saņemt jautājumu (tikai no vīriešiem gan) - vai tiešām pati rakstu mūziku, tekstus un dzeju (anglisko dziesmu atdzejojumus). Kāpēc tam ir tik grūti noticēt?" raksta dziedātāja.

View this post on Instagram

A post shared by LINDA LEEN (@linda_leen_)

Komentāros Lindas sekotāji gan pauda viedokli, ka tādā veidā vīrieši vienkārši vēlas uzsākt sarunu, gan neskopojās ar komentāriem par dziedātājas daiļradi.

"Tāpēc ka tādām dziesmām ir jāskan pasaules līmenī, ne tikai Latvijas koncertos. Nepateikšu dziesmas nosaukumu, bet pēcc melodijas 1000% Bonda dziesma, un es neticēju divas nedēļas, ka tā nav dziesma jaunajai Bonda filmai, jo dziesma bija/ir super un ļoti piestāvētu Bonda filmām," teikts kādā komentārā.

Iepriekš vēstījām, ka viens no iemesliem, kāpēc dziedātāja Linda Leen tik reti sniedz intervijas, ir jautājumi par privāto dzīvi. Tieši jautājums par atklātību viņai licis aizdomāties par atteikšanos no savas profesijas.

Kā stāstīja Linda, ar savu atklātību savulaik viņa ir gana sev nodarījusi pāri. Pēc viņas domām, ir jābūt zonai, kas pieder tikai viņai.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:16

Jaunākās diskusijas