Līga Krapāne atklāj, kāpēc izlēmusi pievienoties Šlesera partijai

tautaruna.lv 17.augusts 2021, 9:50
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Aināra Šlesera jaunās partijas “Latvija pirmajā vietā” dibināšanas kongresā vairākas sejas bija pārsteigums daudziem, pat politikā ļoti zinošiem cilvēkiem. Viens no šiem cilvēkiem ir bijusī Valsts kontroles komunikācijas vadītāja Līga Krapāne, kura iepriekš nekad nebija bijusi politikā.

Ja man kāds teiktu, ka iešu politikā vēl pirms pāris mēnešiem, es atbildētu, ka tā nevar būt. Viss, kas notika ar mani laikā no 31.maija (vēstules parakstīšana) un neizsakāmi lielais sabiedrības atbalsts man sociālajos tīklos ir pamats tam, ko daru šobrīd. Kā jau teicu partijas dibināšanas kongresā: Man vairs nav tiesību vienkārši stāvēt malā, jo tas ir kā uzticības kredīts man iet un rīkoties, pārstāvēt zināmu sabiedrības daļu. Tādēļ arī esmu pieņēmusi lēmumu iet politikā,” ierakstā ‘Facebook” atklāj Līga Krapāne.

NRA jau rakstīja, ka L. Krapāne ir partijas Latvija pirmajā vietā” kultūras ministres amata kandidāte.

Pirms pāris nedēļām bija viņa pēdējā darba diena Valsts kontrolē, no kuras viņai vajadzēja aiziet vienas parakstītas vēstules dēļ. Vēstule bija adresēta Valsts augstākajām amatpersonām ar jautājumiem par vakcināciju pret Covid-19 un to bija parakstījuši 150 Latvijā zināmi cilvēki un eksperti.

Rolands Irklis savukārt ierakstā “Twitter” 1. augustā pauda: “ Ļoti skumji, ka turpinās apmelošana un personiskā PR kampaņa uz nu jau bijušās darba vietas reputācijas rēķina. Līgai nekad nav draudēts ar vienpusēju atlaišanu un visa šī konflikta sakarā tā vēstule tik tiešām ir relatīvs sīkums.”

Ar vēstules saturu iespējams iepazīties šeit

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 0:57

Jaunākās diskusijas