Atklāj ļoti privātu informāciju par Anastasiju Voločkovu

tautaruna.lv 17.augusts 2021, 12:09
 
Tass/Scanpix/LETA
Krievijas medijā "Sobesednik" publicēts materiāls, kurā tiek vēstīts, ka balerīna Anastasija Voločkova ir pazīstama ar savu hiperseksualitāti: viņa vēlas mīlēties 4-5 reizes dienā. Ne katrs vīrietis spēj apmierināt Anastasiju. Tomēr fizisko tuvību viņa dažreiz aizstāj ar tantriskām praksēm.
45 gadus vecajai balerīnai Anastasijai Voločkovai un 60 gadus vecajam aktierim Ņikitam Džigurdam ir ilgstošas, draudzīgas ​​attiecības. Ir zināms, ka slavenības daudz laika pavada kopā, iesaistoties dažādās tantriskās praksēs.

Pēc Džigurdas teiktā, Voločkova ļauj pilnīgi visu, izņemot fizisko tuvību. “Nastja ir ļoti pievilcīga. Bet viņai ir tāds gars, ka daudzi vīrieši to vienkārši nevar izturēt. Viņa ir brīva, talantīga, skaista un saka to, ko domā. Ne visiem vīriešiem tas patīk! Nāku pie Nastjas, bet par tuvām attiecībām pat nedomāju. Mēs veicam tantriskās prakses. Es priecājos, ka sieva ļauj man darīt visu, izņemot iekļūšanu citā sievietē, ” intervijā sacīja Džigurda.

Aktieris piebilda, ka pat tad, ja viņa dzīvē nebūtu daiļslidotājas Marinas Anisinas, viņš nebūtu uzdrošinājies veiot fizisku kontaktu ar Voločkovu. Fakts ir tāds, ka balerīnai patīk intīmas spēles, mīlēšanās 4-5 reizes dienā. Džigurda atzīst, ka viņa vecumā viņam būtu grūti apmierināt tik karstas sievietes seksuālās vajadzības. Turklāt ir daudz pretendentu uz Anastasijas sirdi un citiem orgāniem, kurus pati blondīne tomēr “atšuj”.

“Es neuzdrošinātos ar viņu kontaktēties, jo Nastja ir super seksīga. Tagad es to nevaru pavilkt. Ja pirms divdesmit gadiem, tad es būtu pavilcis. Pagājušajā gadā mums bija viens miljonārs Grieķijā, kuram ļoti patika Nastja. Mēs pat mēģinājām viņus savest kopā. Bet Voločkova kategoriski atteicās, apskatot viņa fotogrāfijas. Viņai vienkārši viņš ārēji nepatika, ” pauda Džigurda.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 20:20

Jaunākās diskusijas