"Tas tiešām bija pretīgi"; Kima Kardašjana apvainojusies uz Keitu Midltoni

tautaruna.lv 14.augusts 2021, 19:00
 
Reuters/Scanpix
Realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašjana atzina, ka jutās ļoti "pretīgi", kad viņu grūtniecības laikā salīdzināja ar Kembridžas hercogieni Keitu Midltoni, vēsta medijs "Daily Star".

Kima medijiem atklāja, ka esot raudājusi pēc tam, kad viņu grūtniecības laikā, salīdzināja ar Keitu Midltoni.

40 gadus vecā realitātes šovu zvaigzne 2013. gadā gaidīja savu pirmdzimto. Tajā pašā laikā arī 39 gadus vecā Kembridžas hercogiene bija mātes gaidībās ar savu pirmdzimto, princi Džordžu.

Kima beidzot, pēc varākiem gadiem, ir nākusi klajā ar šokējošu vēsti. Viņa atzina, ka gaidot savu pirmdzimto meitiņu Nortu, grūtniecība neesot bijusi patīkama, viena būtiska iemesla dēļ.

Esot mātes gaidībās, Kimai tika diagnosticēta preeklampsija, kas izraisa sejas un pēdu pietūkumu. Kima atklāja, ka brīdi, kad mediji par to esot ziņojuši, viņa esot jutusies visai "brutāli".

Realitātes šovu zvaigzne rakstos esot dēvēta par "vali" un tika apgalvots, ka viņai noteikti neies ārā no mājām, jo visu laiku raudās par savu izskatu. Tajā paša laikā arī Keitai grūtniecības laikā tika diagnosticēta tāda pati slimība. Tomēr visi hercogienei ir jutuši līdzi un nav veltījuši nevienu asu vārdu, mediji viņu ir žēlojuši.

"Tas patiešām, tiešām bija pretīgi. Viņi mani vienmēr salīdzināja ar Keitu Midltoni, sakot: "Keita ir ķeizariene un Kima ir valis, ķeizariene pret vali." Tas bija tik nejauki. Es nedomāju, ka šodien tas aizietu tik tālu, bet tajā laikā tas nogalināja manu pašapziņu. Es tiešām nespēju noticēt, ka tas tai laikā bija pieņemami," sašutusi ir Kima.

Viņa atzina, ka tajā brīdi mājās esot ļoti bieži raudājus par to, ka tiek tik nejaukā veidā salīdzināta ar Keitu. "Es visu laiku raudāju," minēja Kima.

Kimai Kardašjanai un mūziķim Kanje Vestam ir četri bērni - Norta, Seints, Čikāga un Psalms.

Savukārt Kembridžas hercogienes Keitas Midltones un prinča Viljama ģimenē aug trīs atvases - Džordžs, Luiss un Šarlote.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:44

Jaunākās diskusijas