Mels Gibsons no faniem iekasē 1000 mārciņas par vienu kopīgu fotogrāfiju

tautaruna.lv 14.augusts 2021, 19:39
 
Reuters/Scanpix
Holivudas superzvaigznes, aktiera Mela Gibsona faniem nākas šķirties no iespaidīgas naudas summas, lai iegūtu fotogrāfiju ar zvaigzni, vēsta medijs "The Sun".

Par spīti tam, ka Mela Gibsona kontā atrodas vairāk nekā 305 miljoni sterliņu mārciņu, lai viņa atbalstītāji varētu iegūt kopīgu fotogrāfiju ar zvaigzni, viņiem ir jāšķiras no paprāvas summas.

Mels Gibsons par fotogrāfiju no faniem "iekasē" līdz pat 1000 mārciņām

Filmu zvaigzne šogad uzstājās vairākās Lielbritānijas pilsētās. Akiera faniem bija iespēja iegādāties biļetes uz pasākumu un redzēt savu elku dzīvē, un dzirdēt dažādus pieredzes stāstus.

Izrādās šāda pasākuma apmeklēšana nebija visai lēts prieks. Viena no dārgākajām biļetēm bija iespējams iegādāties par 345 mārciņām. Cenā tika papildus iekļautas vien vakariņas.

Savukārt, ja kāds aktiera pielūdzējs vēlējās ar viņu nofotogrāfēties, šai personai bija jāšķiras aptuveni no 650 mārciņām. Par šādu summu bija iespējams satikt Holivudas zvaigzni uz īsu brīdi, dienu pirms uzstāšanās, lai varētu ar viņu sasveicināties un nofotogrāfēties.

Tomēr par spīti lielajai biļetes cenai un iespējai satikt Melu, šiem faniem vajadzēja vēl atsevišķi iegādāties jau iepriekš minēto biļeti par 350 mārciņām, citādāk nebija iespējams satikt aktieri. Tādējādi kvēlākajiem faniem nācās šķirties no aptuveni 1000 mārciņām, lai iegūtu vienu fotogrāfiju ar Melu Gibsonu.

Taču ne visi fani, kuri bija gatavi maksāt iespaidīgo summu par tikšanos ar savu elku tika pie šādas iespējas. Izrādas, ka vien 20 cilvēkiem tika ļauts dzīvē satikt aktieri un nofotogrāfēties ar viņu.

Mels Kolumsils Džerards Gibsons ir ASV un Austrālijas kinoaktieris, kinorežisors, kinoproducents un scenārists.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:50

Jaunākās diskusijas