Dziedātāja dažas dienas pēc dzemdībām mirst no Covid-19

tautaruna.lv 14.augusts 2021, 16:42
 
Zumapress/Scanpix
Kāda populāra Malaizijas dziedātāja mirusi no Covid -19, dažas dienas pēc tam, kad piedzima zēns - viņas ceturtais bērns. Astoņus mēnešus grūtniece Siti Sāra Raisudina, kurai bija zems skābekļa līmenis, tika pakļauta inducētai komai, vēsta BBC.

Bērns tika izglābts.

Viņas vīrs sacīja, ka pirms nāves viņai paldzēja veikt pēdējo videozvanu, kurā bija redzams, kā viņai pār vaigiem ritēja asaras.

"Izskatījās, ka viņa saprot, ko viņai teicu," vietējiem žurnālistiem sacīja komiķis Šuibs Sepahtu.

"Man būs ļoti grūti pateikt ziņas saviem trim bērniem par viņu mātes nāvi,” viņš piebilda.

Bez jaundzimušā pārim ir trīs vecāki bērni vecumā no sešiem līdz desmit gadiem. Iepriekš izskanējis, ka visai ģimenei 25. jūlijā bija pozitīvs Covid-19 tests.

Turpmākajās dienās DZiedātāja savā Instagram kontā bija kopīgojusi videoklipus, kuros redzams, kā viņas bērni raud pēc Covid testu saņemšanas.

Ziņas par viņas aiziešanu ir šokējušas fanus, daudzi publicējuši ierakstus, kuros izteikta līdzjūtība. Arī Malaizijas karalis un karaliene izteikuši līdzjūtību ģimenei.

Dziedātājas nāve iestājas brīdī, kad Malaizija mīkstina Covid-19 ierobežojumus tiem, kuri ir pilnībā vakcinēti pret vīrusu.

Noteikumu atvieglošana, kas vakcinētajiem iedzīvotājiem dod lielāku rīcības brīvību ceļošanai, sportam un pusdienošanai, ir bijusi pretrunīga. Opozīcijas partijas ir mudinājušas pārdomāt "slikti pārdomātu lēmumus", baidoties, ka tas vēl vairāk nomāks veselības aprūpes sistēmu.

Apmēram 27,5% no 31,95 miljoniem iedzīvotāju līdz šīs nedēļas sākumam bijuši pilnībā vakcinēti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:55

Jaunākās diskusijas