Cilvēkus satrauc izmaiņas Lienes Greifānes sejā! Dziedātāja skaidro, kas noticis

tautaruna.lv 5.augusts 2021, 11:30
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/ lienegreifane
Dziedātāja Liene Greifāne, kura tikko padalījās ar jaunumiem, ka saņēmusi sarkano diplomu pabeidzot režijas studijas, sociālās vietnes Instagram īsajos stāstiņos atbildējusi faniem, kuri satraukušies par izmaiņām viņas sejas pantos.

Kā atklāj Liene, pēc izlaiduma bilžu publicēšanas daudzi satraukušies par izmaiņām dziedātājas sejas vaibstos un norādījuši, ka Greifāni ir kļuvis grūti atpazīt.

”Mīļie draugi, ļoti daudzi man jautā, kas ar manu seju ir noticis un tā. Fotogrāfijā, kur es ar diplomu, ko šofēroju, ne pēc sevis izskatos. Viss ir kārtībā. Redziet, nekas nav sapumpēts. Tā vienkārši bija Instagram maska, jo es biju gulējusi četras stundas un gribējās izskatīties skaistākai nekā es biju. Viss kārtībā, palieku aizvien sirmāka, vecāka, resnāka. Kā jau trīsdesmitpiecgadīgam cilvēkam pienākas,” skaidro Liene.

Jau vēstījām, ka dziedātāja pirms pieciem gadiem devās uz Krieviju, lai apgūtu režiju un šogad ir absolvējusi studijas ar sarkano diplomu, visus gala eksāmenus nokārtojot ar izcilu atzīmi.

Ekrānuzņēmums

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:11

Jaunākās diskusijas