Sedokova komentē baumas par šķiršanos no Timmas

tautaruna.lv 5.augusts 2021, 12:09
 
Alexander Shcherbak/TASS/Scanpix/Leta
Pirms gada apprecējās ukraiņu izcelsmes dziedātāja Anna Sedokova un latviešu basketbolists Jānis Timma. Basketbolista aizbraukšana uz ASV raisīja baumas par šķiršanos.

Pēc kāzām tapis zināms, ka 29 gadus vecais sportists, kurš ir deviņus gadus jaunāks par sievu, esot bijis finansiāli atkarīgs no viņas, jo basketbola klubs "Himki" nemaksāja algas, bet citu ienākumu sportistam nebija, raksta "Express Gazeta".

Timma viens pats devās uz Kaliforniju, ASV, kas veicināja baumu rašanos. Sedokova beidzot nolēmusi izskaidrot situāciju.

Sedokova skaidro, ka basketbolists uz ASV devies, lai meklētu ienesīgus līgumus. Lai to pierādītu, dziedātāja sociālajos tīklos publicēja fotoattēlu, kurā ar vīru sadevušies rokā.

Tāpat Sedokova vietnē Instagram skaidroja: "Par mums ir uzrakstīts daudz nejauku lietu! Bet cilvēki noteikti spriež un raksta par sevi, nevis mums. Varbūt viņi gribētu, lai izšķiramiem... lai sev pierādītu, ka mīlestība neeksistē vai, ka sievieti ar trim bērniem nevar iemīlēt divus metrus garš skaistulis. Vai arī, ka iemīlēties var tikai perfektā cilvēkā. Nē! Cilvēki vienkārši mīl. Viņi vienkārši iziet visus pārbaudījumus kopā. Viņi vienkārši dzīvo šo skaisto dzīvi kopā."

Ekrānuzņēmums

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas