Kašers par pieredzi Tallinā: Jutos kā zvaigzne!

tautaruna.lv 3.augusts 2021, 19:00
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Multimākslinieks Kaspars Blūms-Blūmanis Miņins jeb Kašers savā instagram kontā vēsta, ka atpūšas Tallinā un tur jūtas kā zvaigzne.

"Ziniet draugi.. nav jādodas prom aiz trejdeviņām jūrām, lai atpūstos no ikdienas steigas! 4h brauciena attalumā viena no visskaistakajām pilsētām - Tallina! Pilnīgi cits vaibs, cilvēki, aura un atmosfēra!

Vecpilsētas ieliņas čumm un mudž no rosības, cilvēki smaidīgi- nāk klāt, izsaka komplimentus, fotogrāfējas.. jutos kā zvaigzne!

Mūsu brīvdienas neizsakāmi komfortablas, īpašas un mīļas padarīja [viesnīcas] prezidenta apartamenti! Nuuuuuu... teikšu tā... WOOOOW.. bez vārdiem! IZCILI! Nekad nevienā viesnīcā tik pieklājīgus, izpalīdzīgus, foršus un jaukus darbiniekus vēl nebija nācies sastapt! Viesmīles bija tik jaukas (starp citu viena no viņām bija latviete), ka bija skumīgi viņas tur atstāt, gribējās ņemt līdzi uz mājām!

Viesnīcas restorāns piedāvāja 10 zvaigžņu cienīgus ēdienus! Mums kā gaļas needājiem bija diezgan liela izvēle! Un viss tik izcili garšīgs.. ja pēc pirmajiem kodieniem actiņas baudā uzrullējas uz augšu - that’s it!! Tas ir rādītājs!
Šī ir lieliska vieta romantikas cienītājiem! Fonā skanošais Michael Bublè radīja riktīgas svētku sajūtas! Noteikti atgriezīsimies un iesakām arī jums!

Milzīgs paldies @visittallinn par iespēju apmeklēt muzejus, skatu torņus un pātvietoties pa pilsētu bez maksas! Tas ļoti noderēja!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:14

Jaunākās diskusijas