"Skatās televizoru"; jaunumi par dziedātājas MakSim veselības stāvokli

tautaruna.lv 4.augusts 2021, 12:09
 
Anton Novoderezhkin/TASS/Scanpix/Leta
Vairāk nekā mēnesi krievu dziedātāja MakSim (Marina Abrosimova) atradās intensīvajā terapijā. Tapis zināms, ka dziedātājas pašsajūta ir uzlabojusies, vēsta "Star hit".

38 gadus vecā dziedātāja tagad spēj elpot patstāvīgi un esot nākusi pie samaņas. Turklāt māksliniece jau skatoties televizoru, ko pati vēlējusies darīt.

MakSim pārvietojoties pa slimnīcu ratiņkrēslā, vēsta Telegram kanāls "Mash".

Dziedātājas veselības stāvokļa dinamika esot pozitīva un arī labā plauša, kas cietusi visvairāk, atgūstoties, proti, no tās tiek izsūknēts arvien mazāk šķidruma.

Kā vēstījām, jūnija vidū dziedātāja MakSim tika hospitalizēta uz vienu no klīnikām Maskavā, jo viņa jutās slikti. Vēlāk ārsti nolēma izraisīt mākslīgo komu un pieslēgt dziedātāju pie plaušu ventilēšanas aparāta. Krievijas medijiem tika atklāts, ka māksliniece ir kritiskā stāvoklī. Ārsti dara visu iespējamo, lai viņas stāvokli stabilizētu, bet ar katru dienu tas pasliktinās. Pirms dažām dienām plaušu bojājumi sasniedza 75%, tagad šis rādītājs, pēc dažu avotu informācijas, ir 80%.

Marina Abrosimova, labāk pazīstama ar savu skatuves vārdu MakSim ir krievu dziedātāja. Izdevusi trīs studijas albumus — "Трудный возраст", "Мой рай" un "Одиночка". Debijas albums tika pārdots vairāk nekā 1 200 000 kopiju, par ko tika saņemts 6 x platīns.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:30

Jaunākās diskusijas