FOTO: Pasaulslavens mūziķis mainījies līdz nepazīšanai

tautaruna.lv 1.augusts 2021, 21:00
 
AFP/Scanpix/Leta
Gada beigās pie skatītājie nonāks jauna Holivudas filma "House of Gucci". Tājā piedalās vairāki populāri aktieri un dziedātāji. Viens no tiem ir pasaulslavenais mūziķis Džereds Leto. "Daily Star" vēsta, ka lomas dēļ mūziķis ir krasi mainījies un viņu ir grūti atpazīt.

Pirms neilga laika filmu faniem tika dota iespēja ielūkoties topošās filmas trailerī, kurā var redzēt kadrus no filmas.

Fanus ir pārsteidzis "30 Seconds to Mars" solista izskats. Viņš ir mainījies līdz nepazīšanai.

Mūziķis jau iepriekš ir piedalījies neskaitāmās filmās, kur bieži vien ir veicis krasas izskata izmaiņas. Tomēr fani bija pārsteigti par redzēto "House of Gucci" trailerī.

49 gadus vecā zvaigne filmā attēlu Paolo Gucci.

Ierasti Džareds Leto ir redzams ar gariem matiem, bārdu un kalsnu miesas uzbūvi, bet filmā viņš ir apaļīgs, paveca izskata vīrietis ar skopu, atkāpušos frizūru un protēzēm.

Ekrānuzņēmums no Youtube

Reiz Džareds Leto filmā "Pašnāvnieku vienība" attēlojot Džokeru bija nokrāsojis matus zaļā krāsa un tika nogrimmēts tā, ka arī tad viņu bija grūti atpazīt.

Savukārt filmā "27. nodaļa", kurā viņš atveidoja Marku Deividu Čepmenu, kurš noslepkavoja Džonu Lenonu, mūziķis pieņēmās svarā par 30 kilogramiem. Viņš atzina, ka esot ievērojis "īpašu" diētu, kura sastāvēja no picām, makaroniem, saldējuma un dažādām kaloriju bagātām mērcēm.

Jaunās filmas "House of Gucci" sižets vēsta par to kā Patrīcija Regiana, kuru atveido Lady Gaga, plāno noslepkavot savu bijušo vīru Maurico Gucci, ko attēlo Ādams Draivers. Maurizio ir slavenās Itālijas modes impērijas mantinieks.

"House of Gucci" pie skatītājiem nonāks 24. novembrī. Filmā piedalās tādas zvaigznes kā dziedātāja Lady Gaga, aktieri Als Pačīno, Ādams Draivers, Džeremijs Aironss.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:02

Jaunākās diskusijas