Linda Liepiņa nopeļ bijušos kolēģus - politiķus

tautaruna.lv 29.jūlijs 2021, 18:12
 
Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency
Bijusī 13. Saeimas deputāte Linda Liepiņa ar facebook starpniecību paziņo, ka atgriežas politikā un aicina "uzņēmējus un cilvēkus ar pieredzi, kuri savā dzīvē kaut ko ir sasnieguši praktiski, nopietni apsvērt iespēju kandidēt 14.Saeimas vēlēšanās."
Viņa raksta: "Jā, es biju ideāliste un naiva. Nav netīrākās vietas par politiku. Arī man ir jāuzņemas daļa atbildības par saviem bijušajiem KPV LV biedriem, kuri nodeva vēlētāju un kuri no uzvaras vēlēšanās ātri vien nokļuva mēslainē.
Es atgriežos un aicinu ikvienu Latvijas pilsoni aktīvi iesaistīties politiskajos procesos. Es aicinu uzņēmējus un cilvēkus ar pieredzi, kuri savā dzīvē kaut ko ir sasnieguši praktiski, nopietni apsvērt iespēju kandidēt 14.Saeimas vēlēšanās.
Kādēļ?
Tādēļ, lai tur nesēdētātu tādi juraši, kura vieta, manuprāt, ir cietumā, ņemot vērā viņa sasniegumus naudas izspiešanā un kontrabandas piesegšanā.
Tādēļ, lai tur nesēdētu tādi nodevēji un manipulatori kā kaimiņš un zakatistovs. Šos divus nodevējus ar vienvirziena biļeti vajadzētu izsūtīt uz Lielbritāniju, kur ar viņiem tiktu galā tie mūsu tautieši, kuri mēroja simtiem kilometru, lai par šiem abiem nodevējiem nobalsotu.
Tādēļ, lai pilsētu nevadītu tāds staķis, kurš nokļūstot Saeimā, balsoja pret ēdināšanas industriju, no kuras pats nācis un kura arī par viņu balsoja.
Tādēļ, lai Saeimu nevadītu tāda mūrniece, kura ir neobjektīva un ar nicību izturas pret opozīcijas deputātiem.
Tādēļ, lai “nacionāļus” kopā ar saskaņu nosēdinātu opozīcijā. Lai valsi, kuru viņi savā starpā dejojuši 30 gadus, tagad padejo ārpus borta.
Tādēļ, lai mūsu Latvijas valsti nevadītu divi dubultpilsoņu, kuriem nav absolūti nekādas sajēgas par to, kā dzīvo Latvijas cilvēki.
Ne tādiem pavļutiem, ne pūcēm, ne viņķelām, ne judiniem, ne ašerādeniem tur nav ko darīt."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:05

Jaunākās diskusijas