FOTO: Slavena krievu aktiera foto ar māti satriec internetu

tautaruna.lv 28.jūlijs 2021, 12:09
 
Mikhail Tereshchenko/TASS/Scanpix/Leta
Populārā krievu aktiera Daņila Kozlovska foto ar māti Nadeždu Zvenigorodkaju, atzīmējot viņas 70 gadu jubileju, sajūsminājis soctīklu lietotājus, vēsta "mk.ru".

Aktieris sociālajā vietnē Instagram ievietojis aizkustinošu sveicienu mammai un lepojas, ka viņa izskatās pat jaunāka par dēlu.

"Šodien manai lieliskajai mammai aprit 70 gadi. Ir forši, kad fotogrāfijā mamma izskatās jaunāka par tevi. Bet, ja nopietni, tad tu pārkāp visus dabas likumus un šo Visumu, " pie attēla raksta Kozlovskis, dēvējot savu mammu par "lielisku skaistuma un unikalitātes piemēru".

Jāatzīmē, ka Daņila ir viens no Nadeždas trim dēliem. Aktierim ir brāļi Ivans un Jegors. Lai gan Nadežda apguvusi aktiermeistarību, viņa nolēma pamest karjeru, lai audzinātu bērnus. Daņilas tēvs agri pameta ģimeni un sieviete viena rūpējās par dēliem.

Daņilas sekotāji komentāros sveic aktiera mammu svētkos un neslēpj sajūsmu par sievietes jauneklīgo izskatu.

"Mamma??? Nopietni??? Bravo!! Kaut mēs visi izskatītos šādi (Ak, dievs, es pat nevaru savienot to skaitli ar tavu mammu) šajos gados. Veselību, bezgalīgu laimi un vēlmju piepildījumu! Jūsu mamma ir lieliska," raksta komentētāja.

"Tā nav izjokošana? Mammai fotogrāfijā ir 50 gadi," aizdomas pauž komentāra autore.

"70?????" - pārsteigta ir Kozlovska sekotāja.

Daņila Kozlovskis ir populārs krievu aktieris un režisors.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:12

Jaunākās diskusijas