"Kas tas ir?"; aktieris Egils Melbārdis pamatīgi noskaities uz valsts iestādi

tautaruna.lv 28.jūlijs 2021, 11:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Aktieris Egils Melbārdis sociālajā vietnē Facebook paudis sašutumu par e-pastu, ko saņēmis no Valsts kultūrkapitāla fonda (VKKF), kurā skaidrots, kāpēc līdz šim nav piešķirts Radošo personu nodarbinātības 2. konkursa finansējums.

VKKF vēstulē, ar kuras ekrānšāviņu dalījies aktieris, pausts, ka līdz šim nav izmaksāts Radošo personu nodarbinātības 2. konkursa finansējums, jo VKKF joprojām nav saņēmis izmaksu veikšanai nepieciešamo naudu. Tas neesot noticis, jo Ministru Kabinets vēl nav pieņēmis lēmumu par izmaksām paredzētās naudas nodošanu VKKF. Tāpat norādīts, ka nauda varētu tikt izmaksāta tikai augusta beigās.

"Pieļauju, ka šādu epastu šodien saņēma vairāk kā 1000tis Kultūras nozares darbinieku. Nemaz nerunājot par to, ka uz šo atbalstu nevarēja pretendēt tie, kuri bija pieteikušies uz dīkstāves pabalstu un pretēji. Un, pateicoties valsts iestāžu gliemeža ātrumam ārkārtas situācijas risināšanai saviem pilsoņiem, dīkstāvi par pirmajiem trim gada mēnešiem pārskaitot aprīlī, daļa cilvēku, kas pierādīja, ka nav ienākumu aprīlī, tā arī bez ienākumiem palika...

Un, protams - Paldies par Nodokļu reformu," savu sašutumu ierakstā neslēpj Melbārdis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:56

Jaunākās diskusijas