Žaklīna Cinovska apsūdz latviešu bokseri idejas zādzībā; ko atbild bokseris?

tautaruna.lv 28.jūlijs 2021, 9:20
 
Vladislavs Proškins/F64
iTV izveidotāja, producente Žaklīna Cinovska ierakstā sociālajā vietnē Facebook vaino bokseri Kristapu Zuti idejas zādzībā jaunam TV šovam.

Žaklīna emocionālajā ierakstā neslēpj, ka jau gadiem saskārusies ar situācijām, kad viņas idejas dažādiem šoviem tiek būtībā "nozagtas". Sašutumu radījis arī jaunais kanāla TV6 boksa šovs, kura ideju, kā apgalvo Žaklīna, viņai nozadzis bokseris Kristaps Zutis.

"Labi, piedošu Tev, Zuša kungs, jo kā Tu pats man par sevi teici: tev tak smadzenes tomēr atdauzītas. Bet tādas lietas kā pieklājība, vai godprātība, ja arī tur bija, tad laikam arī tās izdauzītas.

Lai vai kā, novēlu, lai Jums izdodas, jo kā jau minēju, tas ir izteikti sarežģīts TV projekts. Bet, nu var jau arī uztaisīt pa vienkāršo. Tad jau redzēs. Galvenais neklepo, neslimo.

Jā, šis boksa šova mega projekts manam iTV, dēļ visiem aizliegumiem, atnesa vislielākos un būtiskākos zaudējumus, jo tas tika filmēts, organizēts, sparingots teju pus gadu un viss jau bija gatavs pirmajām cīņām. Visi dalībnieki uztrennēti, sagatavoti, medicīniski izmeklēti, pat jau trenniņa traumas salabotas! Paldies dakterim Radziņam par Agra Danilēviča pleca salabošanu!

Arī pirmscīņu sparinga raidījuma veidošanā pats Zutis piedalījās. Arī Kambalam no mūsu puses dalība tika piedāvāta - tieši pēcpandēmijā veidot divas viņu komandas.

Njā.... Diemžēl, svešu, jau izstrādātu, izpētītu TV projektu ideju zagšanu jau vienmēr var paslēpt aiz attaisnojuma - jā, jā, tā jau nav orģinālideja... Bet vislabāk man patika: mums jau pašiem sen tāda ideja bija!" - raksta Žaklīna.

Nobeigumā viņa piebilst: "Tagad es īsti nevaru saprast, vai man vienkārši drusku škrobe, vai drusku sāp. Un nezinu, par ko vairāk, vai par tautiešiem, kuriem tik nekaunīgi, bezceremoniāli nav kauns zagt, vai par to, ka pie mums tik maz ir cilvēku ar savām idejām un laika sapratni - kas un kad ir aktuāli?
Bet varbūt tomēr - man tas viss glaimo!? Ja jau zog, tad idejas ir tā vērtas!
Jā, laikam glaimo! Un ... nekas, nekas, speriet, speriet droši!!
Man ir vēl!"

Tikmēr Evijas Kalnbērzas materiālā "Vaino bokseri zādzībā" žurnālā "Privātā Dzīve" Zutis norāda, ka, lai gan ļoti cienot Cinovsku, viņas apvainojumi par idejas nozagšanu nav korekti.

"Tas būtu gluži tas pats, kā žiguļa izgudrotās aizietu pie Maybach ražotāja un kaut ko pārmestu, sakot, ka viņš taču pirmais izdomāja automāšīnu," norāda Zutis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:11

Jaunākās diskusijas