"Kā nekad bija iespēja tikt pie zelta"; Ščerbatihs atklāti par Kohas aiziešanu no sporta

tautaruna.lv 30.jūlijs 2021, 16:14
 
Aivars Ķesteris/F64
Svarcelšanas treneris, olimpiskais medaļnieks Viktors Ščerbatihs kanāla Rīga TV 24 raidījumā "Preses klubs" komentējis Rebekas Ibrahimas (pirms laulībām - Koha) aiziešanu no profesionālā sporta.

Ščerbatihs neslēpj, ka Ibrahimas aiziešana no svarcelšanas ir sāpīgs temats, jo viņai bija lielas izredzes tieši šajās olimpiskajās spēlēs izcīnīt medaļu.

"Viņai, kā nekad bija iespējams tikt pie zelta," pārliecināts ir Ščerbatihs.

Viņš norāda, ka bijusī svarcēlāja izvēlējās "citu ceļu" un treneris novēl viņai tikai to labāko. "Viņa izvēlējās citu dzīvi. No visa atsakās. Viņai tikai interesē laulība," raidījumā saka Ščerbatihs, taču pauž cieņu un vēl viņai veiksmi turpmāk.

Runājot par Ibrahimas lēmumu, Ščerbatihs norāda, ka bijusī sportiste vienā mirklī mainījusi savu dzīvi un nevienam nav bijis pa spēkam viņas domas mainīt.

Jau vēstīts, ka neilgi pēc saderināšanās Rebeka pērnā gada vasarā paziņoja par pāriešanu islāma ticībā. Savukārt augusta sākumā Latvijas svarcēlāja noslēdza sportistes karjeru. "Svarcēlāja atklāja, ka pārceltās olimpiskās spēles arī viņai likušas pārdomāt tālāko dzīves ceļu. Mēs pilnībā respektējam un pieņemam Rebekas lēmumu, sakot viņai paldies par šiem septiņiem gadiem, ko viņa pavadīja Latvijas Olimpiskajā vienībā," atklāja "Latvijas Olimpiskās vienības vadītājs Einars Fogelis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 5:24

Jaunākās diskusijas