FOTO:"Šķita, ka aizceļoju citā vietā un laikā"; Legante žilbina neierastā tēlā

tautaruna.lv 31.jūlijs 2021, 14:22
 
Vladislavs Proškins/F64
TV raidījumu un pasākumu vadītāja Dagmāra Legante sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar burvīgiem kadriem, kuros redzama jaunā tēlā.

Sociālajā vietnē Instagram publiskotajās fotogrāfijās Legante redzama dzeltenā kleitā un lakatiņā ap galvu. Kā atklāj televīzijas raidījumu vadītāja, viņai šis tēls licis justies īpaši.

"Ir vietas, kurās tā vien prasās Nofotografēties. Šī bija viena no tām. Un tas lakats... Kaut kas tajā lakatā bija īpašs... Šķita, ka aizceļoju citā vietā / laikā... Kaut kur-bez vietas nosaukuma un konkrēta gada skaitļa... Vienkārši lauks, kabriolets laikā, siena ruļļi un Lady dzeltenā kleitā ar lakatu.... Kāpēc auto laukā? Ko viņa tur dara? Kas lika viņai tur apstāties? Nav svarīgi... Tas vienkārši - mirklis...." - pie attēliem komentārā raksta Dagmāra.
View this post on Instagram

A post shared by Legante Dagmāra (@dadalove)

Sajūsmu par attēlos redzamo pauduši arī sievietes soctīklu sekotāji.

"Cik skaisti viss sanācis", "Baigi stilīgi, Latvija Toskānas stilā", "Kājas paliek ARvien garākas", "Otrā bildē kā televīzijas tornis. Inčīgi", "Mākoņiem arī, manuprāt, ir milzu nozīme, lai izdotos izcili foto!" - raksta komentētāji.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:21

Jaunākās diskusijas