“Mana meita nomira, kad viņai bija tikai 27 gadi”. Britu popzvaigznes Vainhausas mamma joprojām sēro

tautaruna.lv 26.jūlijs 2021, 18:30
 
Scanpix
Pagājušās nedēļas nogalē apritēja desmit gadu, kopš 2011.gada 23.jūlijā aizsaulē pāragri devās britu popzvaigzne Eimija Vainhausa.

Kā tolaik vēstīja britu mediji, viņa tika atrasta mirusi savā Londonas dzīvoklī, un nebija nekāds noslēpums, ka 27 gadus vecā dziedātāja jau gadiem ilgi cīnījās ar alkoholismu un atkarību no narkotikām. Tikai divus gadus pēc dziedātājas nāves tika apstiprināts, ka viņa nāvējoši saindējusies ar alkoholu -, pēc kriminālizmeklētājas teiktā, tā līmenis Vainhausas asinīs bijis nāvējošs.

Kā vēlāk norādīja mūzikas apskatnieki, Vainhausa sava nāves iemesla dēļ tolaik pievienojās t.s. «Klubam 27», kurā ietilpst arī citi šajā vecumā miruši ievērojami mūziķi (Džims Morisons, Džimijs Hendrikss un Kurts Kobeins).

Pieminot desmit gadus kopš viņas aiziešanas mūžībā, tapusi gan jauna «BBC» dokumentālā filma «Reclaiming Amy» dziedātājas piemiņai, kuras pirmizrāde notika BBC tieši 23.jūlija vakarā, gan apjomīgs sienas gleznojums viņas dzimtajā Kemdenā (šis Londonas rajons bija dziedātājas pēdējā dzīvesvieta).

View this post on Instagram

A post shared by JXC (@jxcdesigns)

"Mana meita Eimija nomira, kad viņai bija tikai 27 gadi," teica dziedātājas māte Džeinisa Vainhausa-Kolina dokumentālās filmas ievadā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 9:42

Jaunākās diskusijas