Gobzems pikts par PMLP darbu Rīgā

tautaruna.lv 21.jūlijs 2021, 18:09
 
Vladislavs PROŠKINS, F64 Photo Agency
Politiķis Aldis Gobzems facebook ierakstā nav slēpis dusmas par Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes darbu Rīgā. Lai nokārtotu bērniem pases, ērtāk ir bijis doties ārpus galvaspilsētas.

"Bērniem vajag pases. Bija laiks, kad varēja stundas laikā uztaisīt. Rīgā tagad ir pizdets pandēmija. Lai uztaisītu pasi, PMLP nodaļa Rīgā vispār neatbild uz telefona zvanu. Ātrāk ir aizbraukt uz Smilteni vai Valku. Tā arī izdarīju.

Smiltenē izcili, būvvalde, notārs, izglītības departaments un kas tur vēl, viss vienā mājā. [...] Visi laipni, sirsnīgi cilvēki un manā klātbūtnē maskas novelk.

Valkā varēs pases saņemt. Rīgā tikmēr pizdets pandēmija.

Piedodiet par nerediģētu leksiku, bet izskaidrojiet man, ar ko Andrejostas tusiņš piektdienas vakarā ir epidemioloģiski drošāks par pasu daļu otrdien no rīta?

Es atbildēšu - jo ierēdniecībai otro gadu apmaksāts atvaļinājums ar prēmijām par bīstamu darbu apakšbiksēs pa mazdārziņu. Vai tad tā nav? Tā ir. Un pasakiet, ka Gobzems ir traks. Jo tikai trakie taču saka patiesību," pikts ir politiķis.

Komentāros cilvēki piekrīt - PMLP darba organizēšana dažubrīd raisa izbrīnu.

Piemēram, Santa raksta: "PMLP mazliet apjukuši ar to drošību, tās dēļ arī apkalpošana 3x lēnāka. Lai pieteiktos ID noformēšanai, rindā bija jāgaida 1.5 mēnesis, katram stingri noteikts ierašanās laiks. Durvis slēgtas, ielaiž tikai uz konkrēto pieraksta laiku, lielā telpā apkalpo tikai pa 2 klientiem. Paši atrodas aiz stikla sienas, protams, maskās, aiz katra klienta viss tiek dezinficēts, galds, durvis utt. To redzot nāk prātā nu kā tajos veikalos cilvēki strādā un nekādas bremzes nav."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 23:03

Jaunākās diskusijas