Atklāj interesantu faktu par karalienes Elizabetes II ikdienu

tautaruna.lv 18.jūlijs 2021, 19:08
 
ZUMAPRESS.com/Scanpix/Leta
Karalienes Elizabetes II stiliste atklāj noslēpumu, kas palīdz viņai vienmēr justies ērti, lai kurp dotos, vēsta "Mirror".

Karalienei ikdienā nākas apmeklēt dažādus svinīgus pasākumus. Uz šādiem notikumiem viņa vienmēr nevar doties vienos un tajos pašos apavos. Tāpēc karalienei ir īpašs veids, kā justies labi jaunos apavos.

Karalienes noslēpumu atklāja viņas stiliste Andžela Kellija savā jaunākajā grāmatā.

Jauni apavi nereti var būt ļoti neērti, jo tie nav ievalkāti. Tomēr Elizabetei par to nav jāstraucas.

Kā atklāj stiliste, tad vienmēr pirms jaunos apavus uzvelk karaliene, viņa tos ienēsā.

Izrādās stilistei ir tieši tāds pats apavu izmērs kā Elizabetei II, kas ļauj viņai atvieglot karalienes ikdienas gaitas un parūpēties par to, lai jaunie apavi nespiestu un neberztu.

Jau iepriekš mediji ir ziņojuši par to, ka karaliene liek saviem darbiniekiem ienēsāt viņas apavus, lai viņa varētu justies ērti. 2019. gadā Andželas Kellijas grāmatā "Monētas otrā puse: karalienes ģērbtuve un drēbju skapis" atklājās, ka Elizabete ir visai "nejauka" un izvēlīga attiecībā pret to, kas ievalkā viņas apavus.

Andžela jau vairākus gadu desmitus strādā pie Karalienes Elizabetes. Viņa ir Elizabetes II personīgā asistente, padomdevēja un kuratore. Kā vēsta karaļnams, tad Elizabete II viņu uztver ne tikai kā asistenti, bet arī kā labu draudzeni.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:42

Jaunākās diskusijas