Astrologi atklāj ko nezināmu par Vladimiru Putinu

tautaruna.lv 18.jūlijs 2021, 10:44
 
EPA/Scanpix/LETA
Pateicoties zināšanām par Krievijas prezidenta Vladimira Putina dzimšanas datumu, astrologi daudz var teikt par viņu gan kā cilvēku, gan kā politiķi, raksta "rsute.ru".
Vladimirs Putins dzimis 7. oktobrī, kas nozīmē, ka pēc horoskopa viņš ir Svari.

Ja ticēt horoskopam, tad Svari ir ļoti sabiedriski un ar dzīvespriecīgu raksturu. Svari ir arī ļoti radoši cilvēki, tāpēc viņi vienmēr atrod izeju no situācijas, sniedzot pamatotus argumentus. Tāpēc ar viņiem ir ļoti grūti strīdēties, jo uzvarēt šajā cīņā ir gandrīz neiespējami.

Neskatoties uz visām pozitīvajām īpašībām, Svariem ir arī sliktā puse. Tā slēpjas šīs zodiaka zīmes dualitātē. Pamatojoties uz to, Svarus bieži ir grūti saprast. Un vēl viena nianse ir tā, ka Svaru garastāvoklis pastāvīgi mainās. Tāpēc viņi bieži var būt jautrā noskaņojumā un pēc 5 minūtēm jau drūmi un dusmīgi.

Svaru svarīga iezīme ir spēja izvēlēties pareizo draugu loku.

Protams, zodiaka zīme var daudz pateikt par cilvēku, tomēr cilvēka īpašības būtu jāvērtē kopā ar austrumu horoskopu - tad prognozes būs precīzākas. Tātad, Vladimirs Putins ir dzimis 1952. gadā, kas nozīmē, ka saskaņā ar austrumu horoskopu viņš ir Pūķis.

Tāpat kā Svaru gadījumā, arī Pūķa gadā dzimušie ir ļoti aktīvi un enerģiski.

Kas attiecas uz personīgo dzīvi, Pūķi ir romantiski cilvēki.Viņi vienmēr uzmanīgi izvēlas dzīves partneri, jo viņu izvēle būs uz mūžu. Ģimenes dzīvē Pūķi nav konfliktējoši, lojāli un nekad nepaceļ balsi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:36

Jaunākās diskusijas