Latvijas šovu zvaigzne Gunārs mēģina atgriezties TV ekrānos

tautaruna.lv 23.jūnijs 2021, 14:33
 
Mārtiņš Zilgalvis/F64
Arī šogad, kā ik gadu, TV šovam ”Lauku sēta” bija pieteikušies simtiem dalībnieku, un viņu vidū bija arī iepazīšanās šovos rūdījumu guvušais vecpuisis Gunārs Sārtaputns no Balviem, raksta "skaties.lv".

”Saimnieks meklē sievu” piektās sezonas zvaigzne Gunārs pēc spožā starta iepazīšanās šovā vairākkārt atgriezies zilo ekrānu gaismā un pieteikšanās dalībai ”Lauku sētā” esot viņa pēdējais mēģinājums atrast īsto un vienīgo ar televīzijas starpniecību.

”Trīs reizes nesanāca satikt otro pusīti, nolēmu paprovēt vēl vienu reizi,” motivāciju dalībai ”Lauku sētā” šova atlasē skaidro Gunārs. Pēc spēles vadītāja Jāņa Rāznas aizrādījuma, ka ”Lauku sēta” nav gluži iepazīšanās šovs, Gunārs spriež: ”A kas to lai zina?! Dieva ceļi nav zināmi.”

Jautāts, ar ko vēl paliktu atmiņā ”Lauku sētas” skatītājiem, atraktīvais balvēnietis teic: ”Man ir ļoti interesanti - es, kad pa Balviem eju, visi prasa, kad būs šova turpinājums.

Esmu piedalījies ”Saimnieks meklē sievu”, ”Piecērt Eglītei!” to “zilo” ”nocirtu” nost, trešais šovs bija ”Nākamā pietura: Mīlestība”. ”Lauku sētai” kaimiņš mani pieteica. Viņš ir mazs svoločs. Viņš nevar izturēt, ka es esmu brīvs.”

Ja viņam paveiksies un tiks dota iespēja piedalīties ”Lauku sētā”, garlaicīgi nebūšot, jo Gunāram padomā ne viens vien meistarstiķis.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:36

Jaunākās diskusijas