Eksperts apgāž vēl vienu Harija un Meganas apgalvojumu

tautaruna.lv 22.jūnijs 2021, 18:13
 
Reuters/Scanpix/Leta
Karaļnama biogrāfs Roberts Leisijs apgalvo, ka piezīme par ādas krāsu izteikta pirms Harija un Meganas laulībām un neesot saistīta ar viņu dēlu Ārčiju, raksta "Mirror".

Skandalozajā intervijā ASV televīzijas personībai Oprai Vinfrijai pāris pauda, ka pirms dēla piedzimšanas kāds no karaliskās ģimenes, kuru Saseksas hercogi nenosauca vārdā, esot Harijam jautājis, vai bērna ādas krāsa nebūs tumša.

Šie apgalvojumi raisīja spekulācijas, vai rasismam ir kāda loma faktā, ka Ārčijs nav princis.

Jaunā grāmatā Leisijs norāda, ka Harija un Meganas apgalvojumi ir konfliktējoši. Viņš raksta, ka Megana intervijā Oprai atzina, ka viņai tieši neviens par dēla ādas krāsu nav jautājis. Harijs savukārt norādīja, ka tas noticis "pašā sākumā".

Leisijs pauž, ka saruna par ādas krāsu, kā to aprakstīja Harijs, notikusi vēl pirms pāris salaulājies un bijis tikai attiecību sākumposmā. Turklāt par to runāts vispārīgi. Jautājums neesot bijis par Ārčiju, bet par jebkuru pāra bērnu.

Biogrāfs norāda, ka problēma ir tajā, ka Megana intervijā šo jautājumu sasaistīja ar jautājumu par dēla karalisko statusu.

Jāatzīmē, ka pēc intervijas princis Viljams uzsvēra, ka karaliskajā ģimenē nav rasisma.

Jau vēstīts, ka iepriekš apstrīdēti vēl vairāki pāra apgalvojumi. Piemēram, Harijs apgalvoja, ka viņam bērnībā nebija iespējas vizināties ar riteņiem kopā ar tēvu, taču senas fotogrāfijas pierādīja, ka tā gluži nav. Savukārt Megana apgalvoja, ka iepriekš īpaši daudz neko nav zinājusi par karaļnamu, taču viņas ieraksti blogā un draugu apgalvojumi liecina par pretējo.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:38

Jaunākās diskusijas