Atklāj, kas notika Gunāra Meijera nāves dienā

tautaruna.lv 22.jūnijs 2021, 11:30
 
facebook.com
17.jūnijā 63 gadu vecumā mūžībā devās mūziķis Gunārs Meijers. Viņa sieva Dzintra Edgara Orlova materiālā ""Viņš gribēja aiziet pirmais..."" izdevumā "Privātā Dzīve" atceras liktenīgo dienu.

Viņa stāsta, ka Gunārs nomira pie mājām. Viņš devies ciemos pie kaimiņa, kuru sen nebija saticis. Kad ilgāku laiku vīrs neatgriezās, Dzintra domāja, ka abi ar kaimiņu aizrunājušies vai skatās futbolu, atstāja durvis vaļā un devās gulēt.

"Mani pamodināja kaimiņš, kurš atskrēja un teica, ka notikusi nelaime - Gunārs nomiris. Šokā jautāju - kur? Viņš teica - pie viņa mājas durvīm. Kaimiņš izgājis agri no rīta mājām un redz, ka Gunārs guļ," pauda Dzintra.

Sieva stāsta, ka Gunāram pēdējā laikā bija problēmas ar elpošanu, uz brīdi bija nonācis slimnīcā. Viņš slimoja arī ar cukura diabētu. Dzintra domā, ka pēdējā laikā Gunārs daudz noklusēja par savu veselības stāvokli, jo zināja, ka sieva ļoti pārdzīvo.

Iepriekš vēstījām, ka Meijers atklāja - fanošana par Latvijas sportistiem šī gada pasaules čempionātā hokejā viņam beigusies diezgan bēdīgi - ar slimnīcu.

"Varbūt nekas nopietns, ja tagad paskatās no malas, bet dakteri teica, ka esmu infarktiņu pārcietis. Bija tāds mikroinfarkts. Tik ļoti sanervozējos, ka Latvija netika ceturtdaļfinālā... Tā nu sanāca atkal slimnīcā pabūt," stāstīja Gunārs.

Jāpiebilst, ka Meijers bija viens no slavenākajiem hokeja faniem, kurš izlasei pasaules čempionātos līdzi bija devies vismaz desmit gadus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 17:33

Jaunākās diskusijas